ΠΟΛΟ

Ανανέωσαν Ντόσκας και Δελακάς

Ανανέωσαν Ντόσκας και Δελακάς
INTIME SPORTS

Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε την παραμονή των Βαγγέλη Δελακά και Γιώργου Ντόσκα στην ομάδα πόλο των ανδρών και την ερχόμενη σεζόν.

Ανά ζεύγη ανακοινώνει ο Ολυμπιακός την παραμονή των νταμπλούχων στο πόλο των ανδρών. Μετά τους φουνταριστούς Κώστα Μουρίκη και Χριστόδουλο Κολόμβο, τη σκυτάλη πήραν ο Γιώργος Ντόσκας και ο Βαγγέλης Δελακάς.

Οι δύο πολίστες ανανέωσαν για ένα χρόνο τη συνεργασία τους με τους "ερυθρόλευκους". Αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλες ανακοινώσεις.

Ο Ντόσκας που διανύει τη δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό τόνισε " ευχαριστώ τον κ. Κουντούρη για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου. Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός ήθελε να συνεχίσουμε μαζί για μένα ήταν απλά θέμα κάποιων λεπτών να μιλήσω και να συμφωνήσω. Ο Ολυμπιακός είναι η κορυφαία ομάδα της Ελλάδας και θα παραμείνει για πολλά χρόνια στο ψηλότερο σκαλί. Η ομάδα μπορεί να φτάσει ψηλά και στην Ευρώπη και θα τα καταφέρει τα επόμενα χρόνια".

Δέκα χρόνια στον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Βαγγέλης Δελακάς και ο διεθνής αμυντικός δέχθηκε με χαρά την πρόταση να παραμείνει στην ομάδα: " Αγωνίζομαι δέκα χρόνια στον Ολυμπιακό και όταν μου πρότειναν ν’ ανανεώσω δέχτηκα αμέσως. Ευχαριστώ τον κ. Κουντούρη και την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Είναι τιμή μου να παίζω στον Ολυμπιακό και είμαι ευτυχισμένος που θα συνεχίσω να προσφέρω στην ομάδα. Θεωρώ ότι με τις κινήσεις και το πλάνο που έχει η διοίκηση ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να κατακτά για χρόνια τους εγχώριους τίτλους αλλά και θα κάνει και το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ