ΠΟΛΟ

Ανανέωσαν Βλάχος, Κεχαγιάς με ΚΟΕ

Ανανέωσαν Βλάχος, Κεχαγιάς με ΚΟΕ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΚΟΕ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τους προπονητές των εθνικών ομάδων πόλο ανδρών και γυναικών, Θοδωρή Βλάχο και Σάκη Κεχαγιά.

Στο τιμόνι των εθνικών ομάδων πόλο ανδρών και γυναικών αντίστοιχα θα παραμείνουν οι Θόδωρος Βλάχος και Σάκης Κεχαγιάς. Η ΚΟΕ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τους δύο προπονητές, καθώς και με τον Στέφανο Λέανδρο (Εθνική Νεανίδων), ενώ τη θέση του Τεχνικό Διευθυντή υδατοσφαίρισης διατηρεί ο Γιώργος Μορφέσης.

Η ανακοίνωση:

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΕ, ανανεώθηκαν τα συμβόλαια με τους ομοσπονδιακούς προπονητές υδατοσφαίρισης, Θόδωρο Βλάχο (Εθνική Ανδρών), Δημήτρη Κραβαρίτη (συνεργάτης στην Εθνική Ανδρών), Σάκη Κεχαγιά (Εθνική Γυναικών) και Στέφανο Λέανδρο (Εθνική Νεανίδων). Ανανεώθηκε επίσης το συμβόλαιο συνεργασίας με τον Τεχνικό Διευθυντή υδατοσφαίρισης, Γιώργο Μορφέση.

ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ

Μίνι προετοιμασία, εν όψει του αγώνα της ερχόμενης Τρίτης (15/11) στη Ριέκα με την Κροατία για την πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του World League, πραγματοποιεί την Κυριακή (13/11) η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θόδωρος Βλάχος, κάλεσε να βρίσκονται στο Εθνικό Κολυμβητήριο "Πέτρος Καπαγέρωφ" του Πειραιά το πρωί (10.00) της Κυριακής, τους εξής 16 πολίστες: Στέφανος Γαλανόπουλος, Γιάννης Φουντούλης, Κώστας Γεννηδουνιάς, Κώστας Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Βαγγέλης Δελακάς, Κυριάκος Ποντικέας, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Δημήτρης Τίγκας, Μανώλης Ζερδεβάς, Θανάσης Χρυσοσπάθης, Μάριος Καπότσης, Μανώλης Σολανάκης (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Κώστας Γαλανίδης (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Άγγελος Βλαχόπουλος (ΠΟΖΙΛΙΠΟ), Αλέξανδρος Γούνας (ΣΑΒΟΝΑ).

Οι διεθνείς θα προπονηθούν επίσης και στις 17.00 το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Η Εθνική μας αναχωρεί στη Ριέκα, μέσω Ρώμης, το πρωί (05.55) της Δευτέρας με πτήση της Alitalia (717).

Το παιχνίδι με την Κροατία θα γίνει στο Κολυμβητήριο "Kantrida" της Ριέκα, με ώρα έναρξης 20.15 τοπική και διαιτητές τους Αλεσάντρο Σεβέρο (Ιταλία) και Ατίλα Μπροσόφσκι (Ρουμανία).

Ελλάδα και Κροατία, μαζί με την Γαλλία και την Ολλανδία, μετέχουν στον Β’ Όμιλο Ευρώπης του φετινού World League.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ