ΠΟΛΟ

Ανανέωσαν Πάβιτς και Μπούσλιε στον Ολυμπιακό

Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΤΡΩΝ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN)
Α1 ΠΟΛΟ ΑΝΤΡΩΝ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN) EUROKINISSI SPORTS

Το δίδυμο της από την Κροατία θα διατηρήσει και του χρόνου η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακό αφού τόσο ο Πάβιτς όσο και ο Μπούσλιε ανανέωσαν τη συνεργασία τους.

Η επιθυμία του Θοδωρή Βλάχου για διατήρηση του μεγαλύτερου μέρους του κορμού της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού γίνεται πράξη από τη διοίκηση. Μετά τους Μουρίκη και Γενηδουνιά ήρθε η ώρα να ανανεώσουν και δύο ξένοι της ομάδας.

Ο λόγος για τους Γιόζιπ Πάβις και Άντρο Μπούσλιε. Την ίδια ώρα το άλλο ανοικτό μέτωπο του Ολυμπιακού αφορά την περίπτωση του Γιάννη Φουντούλη. Το συμβόλαιο του με την ομάδα έχει ολοκληρωθεί και οι δύο πλευρές έχουν κάτσει ήδη στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Διαφορά ανάμεσα τους υπάρχει, αλλά δεν είναι από αυτές που μπορεί να θεωρηθεί ότι δεν καλύπτονται, ενώ υπάρχει διάθεση για αμοιβαίες υποχωρήσεις από τις δύο πλευρές ώστε να ανανεωθεί η συνεργασία τους. Εξελίξεις και στο συγκεκριμένο θέμα αναμένονται άμεσα. Την ίδια ώρα ιδιαίτερα προχωρημένες είναι και οι επαφές με τον Αλέξανδρο Γούνα με την επιστροφή να μοιάζει πιο κοντά από ποτέ.

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Γιόζιπ Πάβιτς δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: "Η ανανέωση της συνεργασίας μου με τον Ολυμπιακό ήταν αυτό που ήθελα για τη συνέχεια της καριέρας μου. Τα χρόνια που βρίσκομαι εδώ έχω δεθεί με την ομάδα και τον κόσμο και είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω και τη νέα σεζόν. Στόχος μου είναι να επιστρέψουμε στο Final Six, να διεκδικήσουμε για μια ακόμη φορά τα ευρωπαϊκό και φυσικά να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο στην Ελλάδα".

Από την πλευρά του ο Άντρο Μπούσλιε δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: "Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω για δεύτερη χρονιά στον Ολυμπιακό. Ευχαριστώ τη διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της σε Ελλάδα και Ευρώπη".

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις: "Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άντρο Μπούσλιε. Ο διεθνής Κροάτης πολίστας υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιόζιπ Πάβιτς ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο μονετούς διάρκειας".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ