ΠΟΛΟ

"Άλωσε" τη Νέα Σμύρνη ο ΠΑΟΚ, 9-6 τον Πανιώνιο

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο ανδρών πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ ο οποίος επιβλήθηκε με 9-6 επί του Πανιωνιου στη Νέα Σμύρνη.

Είχε να νιώσει τη γεύση της νίκης από την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ, ο οποίος προερχόταν μάλιστα από τρεις συνεχόμενες ήττες, αλλά στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, το απόγευμα της Παρασκευής (10/11), ήταν απόλυτος κυρίαρχος στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών υδατοσφαίρισης κόντρα στον Πανιώνιο.

Ο δικέφαλος του Βορρά πέτυχε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 9-6 των κυανέρυθρων της Νέας Σμύρνης, στο τηλεοπτικό ματς της αγωνιστικής, όπου η ομάδα του Πάνου Βέργου εμφανίστηκε μεταμορφωμένη και καθήλωσε τον αντίπαλό της.

Ο ΠΑΟΚ επέβαλε το ρυθμό του από το ξεκίνημα, έχοντας βασικό του όπλο την άμυνα και τον τερματοφύλακά του Κώστα Γαλανίδη σε μεγάλη μέρα. Από κει και πέρα βρήκε λύσεις επιθετικά, κυρίως με τους ξένους του (Ζάτοβιτς, Μαξίμοβιτς), έφτιαξε μια διαφορά και την έφτασε κάποια στιγμή μέχρι και στα 5 γκολ (4-9).

Ακόμα κι όταν, στο 4.22 πριν από τη λήξη του τρίτου οκτάλεπτου, αποβλήθηκε ο Μαξίμοβιτς του ΠΑΟΚ χωρίς αντικατάταστη για βιαιοπραγία (κλώτσησε αντίπαλο κάτω από το νερό) και το σκορ ήταν εκείνη τη στιγμή 5-2 υπέρ του ΠΑΟΚ, ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να ευστοχήσει ούτε στο πέναλτι που κερδήθηκε (ήταν το δεύτερο χαμένο, που απέκρουσε ο Γαλανίδης), αλλά ούτε και να πετύχει κάπιοιο γκολ στη διάρκεια των 4 λεπτών που έπαιζε με παίκτη παραπάνω. Έτσι η ψυχολογία των Θεσσαλονικέων πήγε στα ύψη και έφτασαν δίκαια στη μεγάλη νίκη.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟΚ 6-9

Τα οκτάλεπτα: 0-1, 1-2, 1-2, 4-4.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Πρωτονοτάριος, Θεοδόσης - Παπαλουκάς, Περόπουλος, Κουτσιαλής 2, Μπργκούλιαν 2, Κουλιεράκης, Καλαίτζής 1, Φαναριώτογλου, Παπαποστόλου, Σταυρόπουλος, Βέκκος, Ποταμιάνος 1, Μαντής, Δημακόπουλος, Αβαγιανός.

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Γαλανίδης, Σαρησάββας, Ζάτοβιτς 3, Προσινικλής Ν. 1, Κουλούρης, Νάνος, Τσολακούδης 1, Μουρατίδης 2, Παυλίδης, Μαξίμοβιτς 2, Τίγκας, Προσινοκλής Π., Σιορδίλης, Τάτσης, Χάλαρης.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 5ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/11

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ 6-9

ΣΑΒΒΑΤΟ 11/11

ΝΟ Βουλιαγμένης – Παλαιό Φάληρο

ΝΟ Χίου – Ολυμπιακός

ΝΟ Χανίων – ΟΦΗ

ΑΝΟ Γλυφάδας – Υδραϊκός

Εθνικός – Απόλλων Σμύρνης

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 12

-. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 12

3. ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 9

-. ΕΘΝΙΚΟΣ 9

-. ΝΟ ΧΙΟΥ 9

6. ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 6

…………………………..

-. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 6

-. ΠΑΟΚ 6

……………………………

9. ΥΔΡΑΪΚΟΣ 3

-. ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 3

-. ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 0

12. ΟΦΗ 0

* Πανιώνιος και ΠΑΟΚ έχουν ένα ματς περισσότερο.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (25/11)

Παλαιό Φάληρο – ΝΟ Χίου

ΠΑΟΚ – ΝΟ Βουλιαγμένης

Απόλλων Σμύρνης – Πανιώνιος

ΑΝΟ Γλυφάδας – Εθνικός

Υδραϊκός – ΟΦΗ

Ολυμπιακός – ΝΟ Χανίων

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ