ΠΟΛΟ

Ακάθεκτος ο Ολυμπιακός, πέρασε από τη Χίο ο Παναθηναϊκός

Ακάθεκτος ο Ολυμπιακός, πέρασε από τη Χίο ο Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός δεν συνάντησε καμία αντίσταση από τη Ν.Ε. Πατρών και επικράτησε 26-2, ενώ ο Παναθηναϊκός πέρασε εύκολα από τη Χίο (10-4). Δύσκολα η Βουλιαγμένη, 10-7 τον Υδραϊκό.

Την 14νίκη σε ισάριθμα ματς στην Α1 πόλο ανδρών, σημείωσε ο Ολυμπιακός που επικράτησε 26-2 της Ν.Ε. Πατρών εκτός έδρας. Στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο κολυμβητήριο της Πάτρας, οι νταμπλούχοι αγωνίστηκαν χωρίς τους Γιόζιπ Πάβιτς, Τζέσε Σμιθ, Μανώλη Μυλωνάκη και Βαγγέλη Δελακά.

Πρώτος σκόρερ ο Χριστόδουλους Κολόμβος που σκόραρε 8 φορές, 6 γκολ πέτυχε ο Αλέξανδρος Γούνας, 5 ο Άγγελος Βλαχόπουλος, 4 ο Γιάννης Φουντούλης και 3 ο Μπλάι Μάλιαρακ. Αισθητήι η απουσία των Παλληκάρη, Αντίοχου, Βέκκου και Καρακατσάνη από τη σύνθεση των γηπεδούχων για οικονομικούς και όχι μόνο λόγους.

Τα οκτάλεπτα: 0-5, 1-5, 1-8, 0-8.

Ν.Ε. ΠΑΤΡΩΝ: Καλούδης 1, Ιωαννίδης 1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κολόμβος 8, Γούνας 6, Βλαχόπουλος 5, Φουντούλης 4, Μάλιαρακ 3.

Δύσκολα ο ΝΟ Βουλιαγμένης, 10-7 τον Υδραϊκό

Σε ντέρμπι εξελίχθηκε το παιχνίδι στον Άλιμο όπου ο... γηπεδούχος Υδραϊκός κατάφερε να δυσκολέψει τον ΝΟΒ, ο οποίος επικράτησε τελικά με υπερπροσπάθεια στο τελευταίο οκτάλεπτο ΜΕ 10-7 και παραμένει σταθερά στη 2η θέση της βαθμολογίας με διαφορά από τον τρίτο και με έναν αγώνα λιγότερο. Για τον Υδραϊκό σταμάτησε ένα σερί επιτυχιών, αλλά παραμένει ψηλά στη βαθμολογία, ισόβαθμος με τον 5ο ΠΑΟΚ.

Πρώτος σκόρερ για την Βουλιαγμένη ήταν ο Χρυσοσπάθης με 4 γκολ. Στα 28 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα, αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα (με αντικατάσταση) ο Βουλγαράκης του ΝΟΒ για έντονη διαμαρτυρία στους διαιτητές.

Οκτάλεπτα:3-2, 1-2, 2-3, 1-3.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ: Ποταμιάνος 1, Κοκκινάκης, 1, Δανούρδης 1, Μπλάνης 1, Λουιζίδης 1, Στελάτος 1, Τσαχειλίδης 1.

ΝΟΒ: Χρυσοσπάθης 4, Καπότσης 2, Γούβης 1, Ελμισιάν 1, Παπαδόγκωνας 1, Κοπελιάδης 1.

Πέρασε εύκολα από τη Χίο ο Παναθηναϊκός

Επιβλητική εμφάνιση για τον Παναθηναϊκό κόντρα στη Χίο, με τους παίκτες του Τεό Λοράντου να επικρατούν 10-4 στο νησί, παραμένοντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Στο ημίχρονο οι "πράσινοι" ήταν μπροστά στο σκορ με 8-0, με τους παίκτες του Δημήτρη Σελετόπουλου να σκοράρουν πρώτη φορά στο τρίτο οκτάλεπτο με τον Μιμίδη. Οι γηπεδούχοι χάνουν έδαφος στη μάχη της εξάδας, αλλά έχουν βγάλει δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα του β' γύρου.

Οκτάλεπτα:0-5, 0-3, 1-1, 3-1.

Ν.Ο. ΧΙΟΥ: Μιμίδης 2, Γκιουβέτσης 2.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καρούντζος 4, Γαβαλάς 3, Καπετανάκης, Πρίμορατς, Αφρουδάκης.

Ματσάρα και ισοπαλία στο ΠΑΟΚ - Γλυφάδα

Έπειτα από πολλές ανατροπές στο σκορ, ΠΑΟΚ και Γλυφάδα έφεραν ισοπαλία με 10-10, ενώ κάθε ομάδα έχασε μια μεγάλη ευκαιρία στο τέλος για να νικήσει, ειδικότερα ο ΑΝΟΓ, όπου σπατάλησε διπλή ευκαιρία σε παίκτη παραπάνω στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο, οι παίκτες του Μάκη Βολτυράκη έκαναν το 7-8, ο Μανώλης Σολανάκης ισοφάρισε σε 8-8, ο ίδιος παίκτης έκανε με πέναλτι το 9-8, με τον ΑΝΟΓ να ισοφαρίζει με τον Παπαδόπουλο και να προηγείται με τον Παπαναστασίου στην κόντρα, 9-10. Εντέλει, ο Κουτσιαλής ισοφάρισε και έκανε θρίλερ το τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Οκτάλεπτα: 1-2, 4-3, 2-2, 3-3

ΠΑΟΚ: Σολανάκης 4, Κόχειλας 2, Κουτσιαλής 2, Μιτελούδης 2.

Γλυφάδα: Αλβέρτης 3, Πρέκας 2, Χατζηγούλας 2, Παπαδόπουλος 2, Παπαναστασίου 1.

Νίκησε εύκολα ο Εθνικός, 11-5 το Παλαιό Φάληρο

Επέστρεψε στις νίκες ο Εθνικός Πειραιά και κρατάει την 4η θέση της βαθμολογίας της Α1 Ανδρών, καθώς επικράτησε στο κλειστό κολυμβητήριο του Πειραιά με 11-5 του Παλαιού Φαλήρου, με κορυφαίο για άλλη μια φορά τον αρχηγό του, Μάριο Χατζηκυριακάκη, που πέτυχε 4 γκολ.

Στο 1.36 πριν από τη λήξη του αγώνα αποβλήθηκε χωρίς αντικατάσταση ο Τσαγκάρης του Παλαιού Φαλήρου διότι γρονθοκόπησε αντίπαλο. Έτσι για το υπόλοιπο του ματς οι Φαληριώτες έπαιζαν με παίκτη λιγότερο (η αποβολή χωρίς αντικατάσταση είναι για 4 λεπτά).

Οκτάλεπτα:3-1, 4-1, 1-1, 3-2.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Χατζηκυριακάκης 4, Χαραλαμπόπουλος 2, Μπεριστιάνος 2, Μίσιτς, Αργυρόπουλος - Κανακάκης 2.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ: Γαρδίκας 1, Ξενάκης 1, Θεοδωρόπουλος 1, Αλεξίου 1, Φωκάς 1.

Μεγάλη νίκη το Καλαμάκι, 10-8 τον Γ.Σ. Ηλιούπολης

Ο ΝΟ Καλαμακίου νίκησε τον ΓΣ Ηλιούπολης στο ντέρμπι της ουράς . Η ομάδα του Καλαμακίου επικράτησε με 10-8 και προσπέρασε στη βαθμολογία τον σημερινό αντίπαλό της, καθώς ανέβηκε στη 10η θέση που δίνει σχετικό πλεονέκτημα έδρας σε ενδεχόμενη κόντρα τους στα πλέι άουτ (κάτι που είναι τυπικό, βέβαια, και λιγότερο ουσιαστικό αφού έχουν ίδια έδρα και λιγοστούς οπαδούς).

Οκτάλεπτα:2-3, 4-3, 0-2, 2-2.

Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Καστανάκης 2, Φαναριώτογλου 1, Λάζαρης 2, Ζώρζος 2, Κολυβάς 1.

ΚΑΛΑΜΑΚΙ: Λιοτσάκης 1, Κουρλιάφτης 3, Καφετζόπουλος 2, Κατασαούνης 2, Ζ. Αφρουδάκης 1, Αλεβίζος 1.

Τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής:

ΝΕ Πατρών - Ολυμπιακός 2-26

ΠΑΟΚ - Γλυφάδα 10-10

Χίος - Παναθηναϊκός 4-10

Εθνικός - Παλ. Φάληρο 11-5

Υδραϊκός - Βουλιαγμένη 7-10

Ηλιούπολη - Καλαμάκι 8-10

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ