ΠΟΛΟ

Αήττητος το σήκωσε ο Ολυμπιακός

Αήττητος το σήκωσε ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρώτο (φιλικό) τρόπαιο της χρονιάς στο τουρνουά της Γαλατάσαραϊ. Πέντε νίκες σε ισάριθμους αγώνες για την ανδρική ομάδα πόλο των "ερυθρολεύκων".

Θριαμβευτής από την Κωνσταντινούπολη επιστρέφει ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου κατέκτησε το τουρνουά της Γαλατάσαραϊ που διεξάγεται στη μνήμη του Ένγκιν Μπόρα.

Οι "ερυθρόλευκοι" πέτυχαν πέντε νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Αναλυτικά ο Ολυμπιακός που αγωνίστηκε μονάχα με ένα φουνταριστό, τον Κωνσταντίνο Μουρίκη επικράτησαν των σερβικών Ραντνίτσκι και Παρτίζαν, της οικοδέσποινας Γαλατάσαραϊ, της τουρκικής ΕΝΚΑ και της ρουμανικής Οραντέα.

Απόλυτα ικανοποιημένος έμεινε ο προπονητής των νταμπλούχων: " Δώσαμε δυνατά παιχνίδια που μας έκαναν πολύ καλό. Είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας και έχουμε υψηλούς στόχους στην Ευρώπη. Δουλέψαμε πολύ συστήματα και είδαμε ότι η ομάδα είναι σε καλό δρόμο. Θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει. Ευχαριστούμε την Γαλατάσαραϊ για την πρόσκληση και την φιλοξενία που ήταν άψογη".

Η ομάδα του Ολυμπιακού πόζαρε με το εντυπωσιακό τρόπαιο σε μια εντυπωσιακή selfie με φωτογράφο τον μάνατζερ Δημήτρη Μάζη (διακρίνεται το κεφάλι του).

Συνοπτικά τα αποτελέσματα του Ολυμπιακού:

Γαλατάσαραϊ-Ολυμπιακός 8-13

Ολυμπιακός-ΕΝΚΑ Κων/πολης 14-3

Ολυμπιακός-Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς 8-6

Παρτίζαν-Ολυμπιακός 7-13

Ολυμπιακός-Οραντέα 11-7

Τελική κατάταξη (σε 5 αγώνες)

1.Ολυμπιακός 10β.

2.Ραντνίτσκι 6

3.Γαλατάσαραϊ 6

4.Οραντέα 4

5.Παρτίζαν 4

6.ΕΝΚΑ Κων/πολης 0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ