ΠΟΛΟ

Αήττητοι στο Πορτουγκαλέτε

Αήττητοι στο Πορτουγκαλέτε

Η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών κατέκτησε την πρώτη θέση στο 26ο "Trofeo Internacional de Portugalete". Πολυτιμότερος παίκτης αναδείχθηκε ο Κώστας Μουρίκης.

Με γκολ του Κώστα Μουρίκη στον παίκτη παραπάνω η εθνική ανδρών νίκησε 6-5 την οικοδέσποινα Ισπανία στην τρίτη μέρα του τουρνουά στο Πορτουγκαλέτε.

Η ομάδα του Σάκη Κεχαγιά ολοκλήρωσε αήττητη τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά, το πρώτο τουρνουά που συμμετείχε μετά από μια σκληρή προετοιμασία.

Κρίσιμες επεμβάσεις πραγματοποίησε ο Κώστας Τσαλκάνης. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά την ερχόμενη εβδομάδα στο "Σαμαρτζίδης Καπ" που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Μάκρη, το τελευταίο δυνατό τουρνουά πριν από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

"Βγάλαμε κάποια σημαντικά συμπεράσματα, προχωράμε με σκληρή δουλειά και χωρίς να λέμε πολλές κουβέντες για να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει", αρκέστηκε να πει ο Σάκης Κεχαγιάς.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επιβλήθηκε με 6-5 της οικοδέσποινας Ισπανίας και κατέκτησε την πρώτη θέση στο τουρνουά δείχνοντας ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο εν όψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί σε περίπου δυο βδομάδες στη Βουδαπέστη.

Τα οκτάλεπτα: 0-1, 2-1, 2-3, 1-1

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΙΣΠΑΝΙΑ (Γκ.Ερνάντες): Ινιάκι Αγκιλάρ, Μουναρίθ 1, Λαρούμπε, Ρόσα, Μολίνα 1, Μινγκελ, Σιρανι 1, Εσπανιόλ, Εστράνι, Φερνάντες 2, Μάλιαρακ, Γκαρσία, Πινεδο.

ΕΛΛΑΔΑ (Σ.Κεχαγιάς): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης 1, Δερβίσης, Γεννηδουνιάς, Φουντούλης 2, Ποντικέας, Αφρουδάκης, Δελακάς 1, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Καπότσης 1, Βλαχόπουλος, Γαλανόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ