ΠΟΛΟ

Αφρουδάκης: "Δεν το παίζω... Τσε Γκεβάρα"

Αφρουδάκης: "Δεν το παίζω... Τσε Γκεβάρα"
INTIME SPORTS

O Xρήστος Αφρουδάκης δήλωσε ότι το μόνο που θέλει είναι προοδεύσει η υδατοσφαίριση και ότι δεν το... παίζει επαναστάτης.

Ο ΧρήστοςΑφρουδάκης μπορεί να βρήκε κλειστή την "πόρτα" της Εθνικής ομάδαςπόλοτων ανδρών όπως ισχυρίστηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Σάκης Κεχαγιάς, αλλά είναι ανοιχτή για τον ίδιο και τους παίκτες της Εθνικής αυτή του γραφείου του υφυπουργού Αθλητισμού και Πολιτισμού, ΓιάννηΑνδριανού.

Ο κ. Ανδριανός θα επιστρέψει το πρωί της Τετάρτης (19/11) από την Κύπρο και αν έχει ολοκληρώσει τις εργασίες του στη Βουλή έως το απόγευμα, θα δει τους παίκτες ανήμερα της επιστροφής του στην Ελλάδα, διαφορετικά θα συνομιλήσει μαζί τους την Πέμπτη (20/11) το πρωί και θα ενημερωθεί απ' ευθείας από τους υδατοσφαιριστές για τις τελευταίες εξελίξεις στην Εθνική ομάδα και τα όσα συνέβησαν μετά την ανακοίνωση της αποστολής για το παιχνίδι της Τρίτης (18/11) με τους Ρουμάνους.

" Αυτό που άρχισε τώρα δεν σταματάει... Πρέπει να πάρουν θέση και οι παλιοί αθλητές του πόλο και όχι μόνο αυτοί, αλλά και της κολύμβησης και της συγχρονισμένης κολύμβησης και να δούμε αν αυτή η διοίκηση μπορεί να πάει μπροστά τα αθλήματά μας. Δεν το... παίζω Τσε Γκεβάρα, ούτε είμαι ο Φιντέλ Κάστρο, ούτε υψώνω λάβαρο επανάστασης! Θέλω μόνο να προοδεύσει η υδατοσφαίριση", τόνισε στην ιστοσελίδα Newsit ο αρχηγός της Εθνικής, Χρήστος Αφρουδάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ