ΠΟΛΟ

Αφρουδάκης: "Χάσαμε στις λεπτομέρειες"

Αφρουδάκης: "Χάσαμε στις λεπτομέρειες"

Ο φουνταριστός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Αφρουδάκης, μίλησε στον Γιάννη Λαμπίρη και στο Sport24 Magazino με τον Παντελή Βλαχόπουλο, μετά την δεύτερη ήττα από τον Ολυμπιακό στην σειρά των τελικών.

Ο φουνταριστός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Αφρουδάκης, μίλησε στον Sport 24 Radio 103,3 μετά την δεύτερη ήττα από τον Ολυμπιακό στην σειρά των τελικών, τονίζοντας πως οι λεπτομέρειες έκριναν τη νίκη υπέρ των Πειραιωτών.

Για τον αγώνα: "Κάναμε μια καλή προσπάθεια σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Είμαστε μια ομάδα που κάνει τα πρώτα της βήματα για να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι καλύτερο τα επόμενα χρόνια, χωρίς καλές συνθήκες προετοιμασίας ή οικονομικές. Είμαστε μια ερασιτεχνική ομάδα. Εμείς καταθέσαμε ψυχή και το παιχνίδι χάθηκε στις λεπτομέρειες. Θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει νικητές. Για εμάς η φετινή πορεία είναι προπομπός για να γίνει κάτι καλύτερο τα επόμενα χρόνια σε ένα τμήμα που ο Παναθηναϊκός δεν έχει παράδοση. Δεν πάς από την μία μέρα στην άλλη να πάρεις πρωτάθλημα, ειδικά ότι οι συνθήκες δεν είναι αυτές που πρέπει".

Για την προσπάθεια των νέων παικτών του Παναθηναϊκού: "Φέτος η ομάδα είναι ένα πάντρεμα νέων παιδιών με κάποιους πιο έμπειρους παίκτες όπως εγώ και πιστεύω ότι έχει βγει ένα καλό αποτέλεσμα. Ο παναθηναϊκός μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Χρειάζεται όμως προσπάθεια, οικονομική στήριξη και ανθρώπους που αγαπούν το πόλο".

Για το αν ο κόσμος της ομάδας θα αποτελέσει κίνητρο για να είναι ο Παναθηναϊκός ανταγωνιστικός στον τρίτο τελικό με τον Ολυμπιακό: "Ο κόσμος είναι πάντα δίπλα μας. Στηρίζει όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα, παρόλο που τελευταία δεν του έχουν χαρίσει πολλές χαρές λόγω των οικονομικών συνθηκών. Τον ευχαριστούμε πολύ και υποσχόμαστε ότι τα επόμενα χρόνια θα είμαστε πρωταγωνιστές".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ