ΠΟΛΟ

Αφρουδάκης: "Σκέφτομαι να σταματήσω από την Εθνική ομάδα"

Αφρουδάκης: "Σκέφτομαι να σταματήσω από την Εθνική ομάδα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Χρήστος Αφρουδάκης αποκάλυψε ότι σκέφτεται να σταματήσει από την Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών.

Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό ο Χρήστος Αφρουδάκης μίλησε για την παρουσία του στο φιλικό που θα γίνει προς τιμήν του Γκόσιτς και του Νίκιτς που σταματούν από την Εθνική ομάδα της Σερβίας.

Ωστόσο, οι δηλώσεις που έκανε έβγαλαν είδηση για το μέλλον του τουλάχιστον στην Εθνική ομάδα.

"Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για εμένα προσωπικά. Νομίζω ότι είναι καλό το γεγονός δείχνω μια διάρκεια στο χώρο της υδατοσφαίρισης. Δεν θα τη χαρακτήριζα μεικτή κόσμου, αλλά μία επίλεκτη ομάδα για να τιμήσουμε τους δύο αθλητές. Είναι κάτι το οποίο με χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί θα παίξω ως συμπαίκτες με τον Ντένες και τον Ντάνιελ Βάργκα. Ειδικά με τον Ντάνιελ έχουμε ξεκινήσει μαζί από τις μικρές εθνικές ομάδες από το 1999. Νομίζω ότι θα είναι κάτι διασκεδαστικό. Αυτά μένουν στο τέλος της αθλητικής καριέρας μας. Ελπίζω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών και να χαρίσουμε θέαμα στον κόσμο" τόνισε αρχικά στην κάμερα της NOVA..

Στη συνέχεια σε ερώτηση που του έγινε εάν σκέφτεται και εκείνος να σταματήσει επειδή είναι κοντά ηλικιακά με τους δύο παίκτες που σταματούν είπε: "Ο Γκόσιτς είναι του 1982, ο Νίκιτς του 1983 και εγώ του 1984. Είμαστε κατά κάποιο τρόπο συνομήλικοι. Προφανώς και μου βάζει ιδέες. Είναι μέσα στο μυαλό μου να σταματήσω από την Εθνική ομάδα. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα ακριβώς τι θα κάνω. Υπάρχει σαν ιδέα στο μυαλό μου. Από εκεί και πέρα δεν έχω ανακοινώσει κάτι γιατί δεν είμαι 100% σίγουρος. Θέλω να είναι μία απόφαση ώριμη και θα την σκεφτώ όσο έχω ακόμα χρονικό περιθώριο μέχρι το καλοκαίρι. Όλα τα ωραία φτάνουν κάποια στιγμή στο τέλος τους. Έτσι, είναι η αθλητική καριέρα. Έχει ημερομηνία λήξης".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ