ΠΟΛΟ

Αφρουδάκης: "Ο πρώτος στόχος επετεύχθη"

Αφρουδάκης: "Ο πρώτος στόχος επετεύχθη"

Η Αυστραλία βρίσκεται ξανά στο δρόμο της εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών δύο χρόνια μετά το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βαρκελώνης. Τι είπε ο αρχηγός Χρήστος Αφρουδακης για τους "καρχαρίες" στο Sport24.gr.

Οι δρόμοι των Χρήστου Αφρουδάκη και Ρίτσαρντ (Ρίτσι) Κάμπελ θα διασταυρωθούν ξανά στον προημιτελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου στο Καζάν. Η αήττητη εθνική ανδρών θα παίξει με τους "καρχαρίες" με έπαθλο την πρόκριση στα προημιτελικά. Βλέπετε, θεωρείται αδιανόητο να χάσει η Αυστραλία από τη Νότια Αφρική την Κυριακή (2/8) στα χιαστί ματς.

Η εθνική ανδρών είχε νικήσει τους Αυστραλούς στους αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 5-8 στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βαρκελώνης το 2013. Οι Αυστραλοί υστερούν σε ποιότητα, αλλά υπερτερούν σε δύναμη και θα δοκιμαστούν οι διεθνείς.

Μετά από τη νίκη με τη Ρωσία στο αδιάφορο βαθμολογικό αγώνα ο αρχηγός της εθνικής έκανε την παρακάτω δήλωση στο Sport24.gr:

" Ο πρώτος στόχος επετεύχθη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα με ιδιαίτερο στυλ παιχνιδιού για να μπούμε στην 4άδα. Πρέπει να βελτιωθούμε πολύ στην άμυνα και να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στο στόχο μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ