ΠΟΛΟ

Αφρουδάκης στο Sport24.gr: "Να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους"

Αφρουδάκης στο Sport24.gr: "Να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους"
INTIME SPORTS

Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών, Χρήστος Αφρουδάκης μίλησε στο Sport24.gr μετά τη σπουδαία νίκη επί της Ιταλίας στην 1η αγωνιστική του Β' Ομίλου του παγκοσμίου πρωταθλήματος στο Καζάν.

Ηγετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Χρήστος Αφρουδάκης στην επανεμφάνιση του στην εθνική ανδρών σε επίσημο αγώνα. Σε επικοινωνία του Sport24.gr με τον αρχηγό της εθνικής τονίστηκε η αναγκαιότητα να διατηρηθούν οι χαμηλοί τόνοι. Η νίκη επί της Ιταλίας είναι σημαντική, αλλά είναι μόνο ο πρώτος αγώνας.

"Είναι καλό και θετικό πρώτο βήμα η σημερινή μας νίκη. Ο δρόμος είναι πολύ μακρύς και δύσκολος. Οφείλουμε να παραμείνουμε προσηλωμένοι, αφοσιωμένοι και συγκεντρωμένοι στο στόχο μας", τόνισε ο Αφρουδάκης που διαμόρφωσε το τελικό 11-10 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Σε δηλώσεις του στη μικτή ζώνη του Καζάν ο "χάλκινος" παγκόσμιος πρωταθλητής το 2005 στο Μόντρεαλ, τόνισε " πάντα λέω πως η άμυνα είναι το κλειδί του αγώνα. Ήμασταν καλοί στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, ακολούθησαν ορισμένες αποφάσεις των διαιτητών και εμείς δώσαμε την ευκαιρία στους Ιταλούς να σκοράρουν. Εμείς αντιδράσαμε καλά στο τέλος, βάλαμε το γκολ και αμυνθήκαμε σωστά. Κατά τη γνώμη μου αυτά τα έντεκα γκολ σε αυτό το επίπεδο είναι πολλά για έναν τέτοιο αγώνα. Το σημαντικό είναι πως νικήσαμε αυτό το παιχνίδι, αλλά ο δρόμος είναι μακρύς, έχουμε μπροστά μας δύο παιχνίδια, πρέπει να διατηρήσουμε την αυτοσυγκέντρωση μας και να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ