ΠΟΛΟ

Αδειάζει και πάλι η πισίνα στα Χανιά

Αδειάζει και πάλι η πισίνα στα Χανιά

Ο ΝΟ Χανιών ενημέρωσε ότι θα αδειάσει η 50άρα πισίνα στο ΕΑΚ αφού δεν υπάρχουν τα απαραίτητα έσοδα για να παραμείνει ανοικτή.

Πρόβλημα και με τη 50άρα πισίνα στο κολυμβητήριο των Χανίων έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα. Τα έσοδα του ΝΟΧ δεν φτάνουν για τη συντήρησή της και έτσι θα κλείσει.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην επίσημη σελίδα της η ομάδα των Χανίων: "Τη… συνήθη τα τελευταία χρόνια εικόνα, να αδειάζει το νερό, παρουσιάζει η πισίνα 50 μέτρων του κολυμβητηρίου Χανίων, διαδικασία που ξεκίνησε από τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει για λίγες ημέρες.

Πρόκειται για μια… διαχρονική όπως αποδεικνύεται εξέλιξη καθώς κάθε Οκτώβρη του χρόνου μία από τις πιο άρτιες και πλήρεις κολυμβητικές δεξαμενές που υπάρχουν στην Ελλάδα, μην μπορώντας να συντηρηθεί και λόγω του ακριβού κόστους λειτουργίας, αδειάζει από νερό.

Δυστυχώς, για έναν ακόμα χειμώνα, το κολυμβητήριο Χανίων θα παρουσιάζει την συνήθη εικόνα, η 50άρα πισίνα να είναι άδεια από νερό και η εγκατάσταση να δίνει την εντύπωση του... θύματος εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.

Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων, σε αυτές τις πολύ δύσκολες εποχές, κάτω από αντίξοες συνθήκες, προσπαθεί με όσες δυνάμεις διαθέτει, να στηρίξει τις εγκαταστάσεις, έχοντας πληρώσει δεκάδες φορές πετρέλαιο για να κρατηθούν ανοικτές, τουλάχιστον οι πισίνες των 25 και 12,5 μέτρων. Αυτό έχει επαναληφθεί και τις τελευταίες δύο εβδομάδες, φτάνοντας για άλλη μια φορά στα όρια των οικονομικών του αντοχών.

Παρόλα αυτά, η εικόνα της πισίνας να αδειάζει, είναι απογοητευτική, προκαλώντας θλίψη...

Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων, σωματείο το οποίο η ιστορία του Ελληνικού Ναυταθλητισμού έχει καταγράψει την πορεία του τα τελευταία 80 χρόνια αλλά και σε σεβασμό του έργου και των χιλιάδων αθλητών που έχουν περάσει από τα Τμήματά του καθώς και της προσφοράς του στη χανιώτικη κοινωνία, θα προσπαθήσει για το καλύτερο, συνεχίζοντας να δίνει το δικαίωμα σε εκατοντάδες ανθρώπους στην άθληση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ