ΠΟΛΟ

"Άδειασαν" το κολυμβητήριο στα Ιλίσια

"Άδειασαν" το κολυμβητήριο στα Ιλίσια
INTIME SPORTS

Κλέφτες μπήκαν στο κολυμβητήριο των Ιλισίων στο οποίο εκτελούνται εργασίες και έκλεψαν την κονσόλα που χρησιμοποιείται για τα χρονόμετρα και άλλες ηλεκτρικές συσκευές.

Όλα τα είχαν τα κολυμβητήρια στην Ελλάδα, οι κλοπές τους έλειπαν. Πριν λίγες ημέρες στο κολυμβητήριο Ιλισίων, το οποίο είναι κλειστό λόγω εργασιών που γίνονται, μπήκαν κλέφτες οι οποίοι επικεντρώθηκαν στα ηλεκτρικά είδη που μπορούσαν να μεταφερθούν.

Έτσι, αφαίρεσαν την κονσόλα η οποία χρησιμοποιείται για τους αγώνες και συνδέεται με τα χρονόμετρα καθώς και άλλες ηλεκτρικές συσκευές μικρότερης αξίας καθώς και καλώδια.

Όλα αυτά την ώρα που το συγκεκριμένο κολυμβητήριο ετοιμαζόταν να ανοίξει και πάλι τις πύλες του μετά από αρκετούς μήνες. Οι εργασίες στο κολυμβητήριο έχουν ολοκληρωθεί από τους μηχανικούς και απομένει ο καθαρισμός της πισίνας και το γέμισμα της με νερό.

Η πισίνα αναμένεται να είναι για χρήση μέχρι τις 15/11 και έκτοτε θα την χρησιμοποιήσουν όλες οι ομάδες που τη χρησιμοποιούν ανάμεσα τους και η ανδρική ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού. Σε ό,τι αφορά το ντέρμπι ανάμεσα στους πράσινους και τον Ολυμπιακό το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις επόμενες ημέρες αυτό θα διεξαχθεί σε άλλο κολυμβητήριο.

Αυτή τη στιγμή ως επικρατέστερη λύση μοιάζει αυτό του Αμαρουσίου, ενώ εξετάζονται και άλλες λύσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ