ΠΟΛΟ

3η θέση για την Εθνική Ανδρών, νίκησε 10-6 την Αυστραλία

3η θέση για την Εθνική Ανδρών, νίκησε 10-6 την Αυστραλία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Εθνική πόλο ανδρών κατέκτησε την τρίτη θέση στο εξαεθνές τουρνουά που διεξήχθη στις Συρακούσες, επικρατώντας της Αυστραλίας με 10-6.

Την 3η θέση στο εξαεθνές τουρνουά Υδατοσφαίρισης Ανδρών που διεξήχθη στις Συρακούσες κατέλαβε η Εθνική μας ομάδα, αφού στον μικρό τελικό επιβλήθηκε της Αυστραλίας με 10-6.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου έκαναν ένα εκπληκτικό δεύτερο οκτάλεπτο, όπου πήραν διαφορά τεσσάρων γκολ, που τους έδωσε την εύκολη νίκη. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Γιάννης Φουντούλης που πέτυχε τρία γκολ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους Αυστραλούς να κάνουν το 2-0, όμως η Εθνική μας αντέδρασε, ισοφάρισε σε 2-2 και 3-3, για να πάρει προβάδισμα 5-4 στη λήξη της πρώτης περιόδου. Στο δεύτερο οκτάλεπτο το επιμέρους 3-0 διαμόρφωσε νέα δεδομένα στον αγώνα, αφού το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα καλούνταν να διαχειριστεί το προβάδισμα του (8-4). Αυτό το έκανε με τον καλύτερο τρόπο στις δύο τελευταίες περιόδους, αφού δεν άφησε τους Αυστραλούς να πλησιάσουν πιο πολύ από τα τρία γκολ (8-5 και 9-6).

ΕΛΛΑΔΑ – ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ 10-6

Τα οκτάλεπτα: 5-4, 3-0, 1-1, 1-1

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Φλέγκας, Γενηδουνιάς 1, Δερβίσης 2, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Φουντούλης 3, Καπότσης, Παπαναστασίου, Δελακάς, Μουρίκης 1, Κολόμβος 1, Γούνας 2, Βλαχόπουλος, Γαλανόπουλος.

Αυστραλία: Σλέιντ, Πουτ, Φόρντ Τ.1, Κάγιες 3, Πάουερ, Κερνς, Γκίλκριστ, Γιάνγκερ, Φορντ Α, Κρίμερς, Χολς, Μπρουξ, Χρύσανθος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ