ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας επισκέφθηκε ο Γιώργος Φουντουλάκης

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας επισκέφθηκε ο Γιώργος Φουντουλάκης

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, Γιώργος Φουντουλάκης.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, Γιώργος Φουντουλάκης, όπου ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Παραολυμπιακό Κίνημα, αλλά και στο σύνολό του το αναπηρικό κίνημα, ειδικά στις τόσο δύσκολες εποχές που διανύει η χώρα μας.

Ο κ. Παυλόπουλος δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να δίνει βάρος στην προάσπιση των δικαιωμάτων των Ατόμων με Αναπηρία, επισημαίνοντας παράλληλα ότι ο ρόλος της ΕΠΕ, αλλά και της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, λειτουργεί ευεργετικά στα άτομα με αναπηρία και ως εκ τούτου χρήζει της δέουσας προσοχής από την Πολιτεία αλλά και την κοινωνία.

Τέσσερα νέα εθνικά ρεκόρ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τοξοβολίας

Τέσσερα νέα εθνικά ρεκόρ σημάδεψαν το πανελλήνιο πρωτάθλημα τοξοβολίας που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ. Στο Recurve Open ανδρών, ο Κωνσταντίνος Σχίζας (Σπάρτακος) είχε επίδοση στους 593 στους δύο προκριματικούς γύρους του αγώνα κατάταξης, ο Γιώργος Τυράνης-Γκουτζάς (Δόξα) 179 στο Compound Open ανδρών, η Δωροθέα Ποιμενίδου (Δόξα) 619 στο Recurve Open γυναικών και ο Κωνσταντίνος Θέμελης (Ήφαιστος Αργολίδας) 312 στο Recurve W1 ανδρών.

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που φιλοξενήθηκε στο προπονητήριο της Ε.Ο.Τ. στο Ο.Α.Κ.Α. συμμετείχαν 11 αθλητές από έξι σωματεία.

Η τελική κατάταξη στις τέσσερις κατηγορίες

RECURVE OPEN ΑΝΔΡΩΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΡΟΣ

1. Βασίλης Ναθαναήλ (Δόξα)

2. Κωνσταντίνος Σχίζας (Σπάρτακος)*

3. Ρωμαίος Ρουμελιώτης (Δόξα)

* ΝΠΡ στον αγώνα κατάταξης με 593

COMPOUND OPEN ΑΝΔΡΩΝ

1. Γιώργος Τυράνης-Γκουτζάς (Δόξα)

* ΝΠΡ στον αγώνα κατάταξης με 179

RECURVE OPEN ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1. Δωροθέα Ποιμενίδου (Δόξα) *

2. Αναστασία Μάγκου (Δόξα)

3. Παναγιώτα Σαρηγιαννίδου (Πήγασος Κυψέλης)

* ΝΠΡ στον αγώνα κατάταξης με 619

RECURVE W1 ΑΝΔΡΩΝ

1. Κωνσταντίνος Θέμελης (Ήφαιστος Αργολίδας) *

* ΝΠΡ στον αγώνα κατάταξης με 312

Ο Πυρσός κατέκτησε τον τίτλο στο ποδόσφαιρο 5x5 κατηγορίας Β1

Ο Πυρσός αναδείχθηκε πρωταθλητής στο ποδόσφαιρο 5x5 κατηγορίας Β1. Στο πλαίσιο της Β` φάσης που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη, η ομάδα του Πυρσού επικράτησε 2-0 του Κεραυνού και σε συνδυασμό με το 0-0 της πρώτης φάσης (Πάρκο Γουδή), πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου όπως είχε συμβεί και το 2016.

Αυτό ήταν το τελευταίο ματς για το διεθνή διαιτητή Αλέξανδρο Καραϊωσήφ, ο οποίος «κρέμασε» τη σφυρίχτρα μετά από 10 χρόνια παρουσίας στο χώρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ