ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Συγκροτήθηκε η νέα Ολομέλεια της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής

Συγκροτήθηκε η νέα Ολομέλεια της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής

Ο Γιώργος Φουντουλάκης ανανέωσε τη θητεία του στον προεδρικό θώκο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής για ακόμη τέσσερα χρόνια. Τι ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις.

Τη θητεία του στον προεδρικό θώκο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, ανανέωσε για ακόμη τέσσερα χρόνια, ο Γιώργος Φουντουλάκης. Ο ισχυρός άνδρας του Παραολυμπιακού Κινήματος, επανεξελέγη με συντριπτική πλειοψηφία στη θέση που υπηρετεί με τεράστια επιτυχία την τελευταία επταετία.

Θα ηγηθεί δε των προσπαθειών του Παραολυμπιακού Κινήματος για νέες χρυσές σελίδες στην Ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, ως συνέχεια αυτών που έχουν γραφτεί μέχρι και την πιο πρόσφατη διοργάνωση, αυτής του Ρίο ντε Τζανέιρο.

"Το Παραολυμπιακό Κίνημα στην Ελλάδα είναι πολύ δυνατό και στόχος μας είναι να το μεγαλώσουμε και να το ενδυναμώσουμε ακόμη περισσότερο ώστε να δώσουμε τη δυνατότητα στους αθλητές και αθλήτριες με αναπηρία να κυνηγήσουν τα όνειρα τους. Η νέα γενιά των αθλητών και αθλητριών μας και η αγωνιστική τους παρουσία στις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις, μας κάνει να αισιοδοξούμε.

Μας κάνει να νιώθουμε υπερήφανοι, αφού το έργο όλων όσοι βρίσκονται δίπλα σε αυτό το εγχείρημα, αποδίδει καρπούς. Κι αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα και μας δίνει τη δύναμη να συνεχίζουμε. Αρωγοί στην προσπάθεια αυτή, είναι η αθλητική ηγεσία και φυσικά οι χορηγοί μας, με τη βοήθεια των οποίων έχουμε αναδείξει το Παραολυμπιακό Κίνημα στην Ελλάδα.

Ευχαριστώ τα μέλη της Ολομέλειας για τη ψήφο προς το πρόσωπό μου κι εύχομαι σε όλα τα μέλη της, καλή επιτυχία στο έργο που καλούνται να επιτελέσουν", ήταν η πρώτη δήλωση του κ. Φουντουλάκη αμέσως μετά την επανεκλογή του.

Αναλυτικά από την εκλογική διαδικασία η ολομέλεια έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Γεώργιος Φουντουλάκης

Α’ Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Καρακουλάκης

Β΄Αντιπρόεδρος: Χρήστος Τζαμούσης

Γενικός Γραμματέας: Ιωάννα Καρυοφύλλη

Ταμίας: Αριστείδης Πανανός

Δημόσιες Σχέσεις: Καλλιόπη Βέττα

Έφορος Αθλημάτων: Ανδρέας Κατσαρός

Μέλος: Χρήστος Καλούδης

Μέλος: Αναστασία Γκούφα

Μέλος: Παναγιώτης Τριανταφύλου

Μέλος: Φώτιος Μπίμπασης

Μέλος: Ιωάννης Βατικιώτης

Μέλος: Μαρία Τζάλλα

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Αυτά είναι τα 15 χειρότερα αεροδρόμια στον κόσμο για το 2017 (τα 4 είναι στην Ελλάδα)

Τέταρτο χειρότερο στον κόσμο ένα ελληνικό αεροδρόμιο σύμφωνα με την ψήφο των επιβατών που προέκυψε από την εμπειρία τους. Ποια είναι τα άλλα τρία που μπήκαν στην δεκάδα με τα χειρότερα αεροδρόμια στην Ευρώπη

Όταν ο Κοσκωτάς έδωσε 600 εκατομμύρια στον Σαραβάκο

Μία κινηματογραφική ιστορία που αναστάτωσε όλη την Ελλάδα και ξεπερνούσε κάθε θρίλερ μυστηρίου. Με λεφτά σε βαλίτσες που θάφτηκαν κάτω από τα πλακάκια και τη θυρίδα '202 Α' να μιλάει ακόμα.

Lockheed Martin: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον 'γίγαντα' των όπλων

To νέο στοίχημα με τα F35, οι χρυσές δουλειές με οπλικά συστήματα σε όλον τον πλανήτη και η μεγάλη της δύναμη στη διπλωματία

Τι λες σε έναν Μεταλά (και τι ακούει στην πραγματικότητα)

Πόσο κοντά στο βρωμόξυλο έχεις βρεθεί χωρίς να το πάρεις χαμπάρι;

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24