ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στον τελικό του διπλού ο Διαμάντης

Στον τελικό του διπλού ο Διαμάντης

Με συμπαίκτη του τον Γάλλο, Γκετάν Μενγκί, ο Στέφανος Διαμάντης έφτασαν μέχρι τον τελικό του τουρνουά που διεξήχθη στο Ιλ ντε Ρε της Γαλλίας.

Μία ακόμα εξαιρετική παρουσία, αυτή τη φορά στο διπλό είχε ο Στέφανος Διαμάντης. Με συμπαίκτη του τον Γάλλο, Γκετάν Μενγκί, κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον τελικό του ταμπλό!

Η αρχή έγινε κόντας στον Πολωνό Πατίτσκι και τον Ελβετό Πεπεγκρίνα τους οποίους κατέβαλαν εύκολα με 6-1, 6-2.

Στα προημιτελικά αντιμετώπισαν τους Γάλλους, Φίσερ και Μαχντί του οποίος και νίκησαν με 6-2, 6-4. Στα ημιτελικά θα αντιμετώπιζαν τους Ντε Λα Πουέντε και Φερνάντες οι οποίοι όμως δεν αγωνίστηκαν και έτσι πέρασαν κατευθείαν στον τελικό. Εκεί όμως οι Όλσον και Πεϊφέρ κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 6-0 και 6-2.

Στο μονό η πορεία του Στέφανου Διαμάντη σταμάτησε στο δεύτερο γύρο. Στον πρώτο ο Έλληνας πρωταθλητής επιβλήθηκε 6-2, 6-0 επί του Γκαρντ, αλλά στο δεύτερο ηττήθηκε με 6-2, 6-4 από τον Πεϊφέρ.

Όπως και να έχει η εξαιρετική χρονιά συνεχίζεται για τον Στέφανο Διαμάντη ο οποίος με τη συμμετοχή του σε σημαντικά τουρνουά του εξωτερικού αποκτά πολύτιμες εμπειρίες για τη συνέχεια και φυσικά συνεχόμενες ανόδους στην παγκόσμια κατάταξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ