ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σε καβγά μπλέχτηκε ο Όσκαρ Πιστόριους στη φυλακή

Oscar Pistorius, center, arrives at the High Court in Pretoria, South Africa Wednesday, July 6, 2016. A South African judge is expected to announce Oscar Pistorius' sentence for murdering girlfriend Reeva Steenkamp in his home on Valentine's Day 2013. (AP Photo/Shiraaz Mohamed)
Oscar Pistorius, center, arrives at the High Court in Pretoria, South Africa Wednesday, July 6, 2016. A South African judge is expected to announce Oscar Pistorius' sentence for murdering girlfriend Reeva Steenkamp in his home on Valentine's Day 2013. (AP Photo/Shiraaz Mohamed) AP PHOTO/SHIRAAZ MOHAMED

Ο Όσκαρ Πιστόριους που εκτίει ποινή για τη δολοφονία της συζύγου του φαίνεται πως ενεπλάκη σε καβγά στην ουρά για τον τηλεφωνικό θάλαμο των φυλακών στη Νότιο Αφρική

Σε καυγά ενεπλάκη ο Όσκαρ Πιστόριους στη φυλακή που εκτίει ποινή για τη δολοφονία της συζύγου του και μάλιστα φέρεται ο ίδιος να ξεκινά τον καβγά, κάτι που αν αποδειχθεί ίσως έχει σημαντικές συνέπειες για την συνέχεια της παραμονής του στη φυλακή.

"Αν ο Όσκαρ Πιστόριους αποδειχθεί ένοχος, θα μπορούσε να χάσει τα όποια προνόμια έχει και να μην χαρακτηρίζεται πλέον 'χαμηλής επικινδυνότητας' κρατούμενος", δηλώνουν εκπρόσωποι της φυλακής στην Daily Mail.

Ο αθλητής βρίσκεται σε φυλακές ειδικού σκοπού όπου εκτίουν την ποινή τους άνθρωποι με ειδικές ανάγκες ή διαφορετικού σεξουαλικού προσανατολισμού για την προστασία τους.

Ο Πιστόριους βρίσκεται στη φυλακή από πέρυσι τον Ιούλιο εκτίοντας ποινή κάθειρξης έξι ετών, αφού κρίθηκε ένοχος σε δεύτερο βαθμό για τον φόνο της Ρίβα Στίνκαμπ την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2013, σε μια υπόθεση που είχε τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας. Αρχικά είχε κριθεί ένοχος για ανθρωποκτονία και είχε καταδικαστεί σε πενταετή κάθειρξη.

Ωστόσο το Ανώτατο Δικαστήριο ανακοίνωσε τον Οκτώβρη ότι η ποινή που του είχε επιβάλει το δικαστήριο της Πρετόρια "αντικαθίσταται από την ακόλουθη: ο κατηγορούμενος καταδικάζεται σε ποινή κάθειρξης 13 ετών και πέντε μηνών", δήλωσε ο δικαστής Ουίλι Σέριτι.

AP Photo/Shiraaz Mohamed

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ