ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρεσβευτής των Παραολυμπιακών Αγώνων ο Ροναλντίνιο

Πρεσβευτής των Παραολυμπιακών Αγώνων ο Ροναλντίνιο

Ο Ροναλντίνιο ενημερώθηκε ότι θα είναι ο πρεσβευτής των Παραολυμπιακών Αγώνων και εγκατέλειψε την παρουσία του στην Premier Futsal.

Ελάχιστα κράτησε η παρουσία του Ροναλντίνιο στην Premier Futsal. Ο σπουδαίος Βραζιλιάνος ενημέρωσε τους θαυμαστές του με μία επιστολή ότι πρέπει να αποχωρήσει εσπευσμένα αφού θα γίνει πρεσβευτής των Παραολυμπιακών Αγώνων του Ρίο.

Έτσι, έφυγε από την Ινδία ενημερώνοντας ωστόσο ότι ένας άλλος μύθος του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου θα πάρει τη θέση του.

Ο λόγος για τον Καφού ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Ροναλντίνιο στο ρόστερ της Goa. Υπενθυμίζουμε ότι στη Λίγκα, πρόεδρος της οποίας είναι ο Φίγκο, συμμετέχουν ποδοσφαίριστες όπως οι Γκιγκες, Κρέσπο και Σκόουλς.

Αναλυτικά η επιστολή του Ροναλντίνιο: "Ελπίζω να απολαύσατε την Premier Futsal όσο και εγώ. Πέρασα υπέροχα παίζοντας στην Chennai. Η ενέργεια και η αγάπη που δέχομαι από την Ινδία κάθε φορά που είμαι εδώ είναι συγκινητική.

Δυστυχώς, πάνω που άρχισα να προσαρμόζομαι και να μαθαίνω καλύτερα τη χώρα πρέπει να αποχωρήσω αφού η πατρίδα μου με χρειάζεται. Η Παραολυμπιακή επιτροπή με τίμησε κάνοντας με πρεσβευτή των Αγώνων κάτι που απαιτεί την παρουσία μου στη Βραζιλία. Ήθελα να παραμείνω στην Goa, αλλά μόλις χτες ενημερώθηκα για τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Είμαι χαρούμενος που πέρασα αυτές τις ημέρες στη χώρα σας διαδίδοντας το παιχνίδι με το οποίο μεγάλωσα.

Υπόσχομαι ότι θα επιστρέψω για τη δεύτερο σεζόν της Premier Futsal ακόμα πιο δυνατός. Σας αφήνω όμως σε καλά χέρια, αφού ο Καφού θα με αντικαταστήσει. Είναι ένας καλός φίλος, ένας εξαιρετικός παίκτης και είμαι σίγουρος ότι θα ανεβάσει το επίπεδο της Λίγκας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ