ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πανελλήνιο ρεκόρ ο Παπαγγελής

Πανελλήνιο ρεκόρ ο Παπαγγελής

Το πανελλήνιο ρεκόρ του Νίκου Παπαγγελή στην ατομική καταδίωξη (3χλμ) κατηγορίας C2, σημάδεψε το πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο της Αθήνας.

Το πανελλήνιο ρεκόρ του Νίκου Παπαγγελή στην ατομική καταδίωξη (3χλμ) κατηγορίας C2, σημάδεψε το πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο της Αθήνας. Ο αθλητής του σωματείου Καστελλάνοι, κάλυψε την απόσταση σε 4:44.500 και κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ που κατείχε ο Παναγιώτης Μπόρας με 5:24.300 από τις 30 Σεπτεμβρίου 2012.

Όσον αφορά το tandem των γυναικών αποτελούμενο από τις Αδαμαντία Χαλκιαδάκη/Ηρώ Μηλάκη επιβεβαίωσε το όριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ιταλίας και στα τρία αγωνίσματα (σπριντ γυναικών, 1χλμ, ατομική καταδίωξη), αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση λίγο πριν από τη διοργάνωση της γειτονικής χώρας.

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είδαμε το tandem των γυναικών να βρίσκεται σταθερά σε πολύ υψηλό επίπεδο. Συμπεριλαμβάνεται στις οκτώ καλύτερες ομάδες παγκοσμίως. Επιβεβαίωσε τα όρια για το παγκόσμιο πρωτάθλημα και στα τρία αγωνίσματα κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Το tandem των ανδρών είναι σε καλό επίπεδο και μέχρι το παγκόσμιο πρωτάθλημα ελπίζουμε ότι θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο ώστε να κάνει μια καλή εμφάνιση.

Εκτός των άλλων είμαι ικανοποιημένος και από τα νέα παιδιά, όπως ο Παπαγγελής ο οποίος βελτιώνει συνεχώς τις επιδόσεις του. Η ελληνική ποδηλασία έχει μέλλον αρκεί να συνεχίσουμε τη συστηματική δουλειά και να παραμείνουμε προσγειωμένοι", είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Βαρβεράκης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις αντίξοες συνθήκες που επικρατούσαν στο Ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο.

"Συναντήσαμε συνθήκες απόλυτου ψύχους. Γνώριζα από το πρωί, ότι σήμερα δεν πρόκειται να γίνουν επιδόσεις υψηλού επιπέδου. Οι συνθήκες ήταν σίγουρο πως δεν θα επέτρεπαν σ` έναν αθλητή να ανταποκριθεί όπως θα ήθελε. Γι` αυτόν τον λόγο είμαι διπλά ευχαριστημένος από την παρουσία των περισσότερων παιδιών στη διοργάνωση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ