ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πανελλήνιο ρεκόρ ο Παπαγγελής στο 1χλμ.

Πανελλήνιο ρεκόρ ο Παπαγγελής στο 1χλμ.

Έβδομο το γυναικείο tandem στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λος Άντζελες, ενώ πανελλήνιο ρεκόρ έκανε ο Παπαγγελής στο 1 χιλιόμετρο.

Την 7η θέση στα 3 χιλιόμετρα ατομικό πουρσουίτ γυναικών, κατέλαβε το γυναικείο tandem των Ελένη Καλατζή/Ηρώ Μηλάκη (πιλότος), στην πρεμιέρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος ποδηλασίας πίστας που φιλοξενείται στο Λος Άντζελες. Την ίδια στιγμή, ο Νίκος Παπαγγελής, σημείωσε νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο 1χλμ., καταλαμβάνοντας παράλληλα την 10η θέση της τελικής κατάταξης.

Στον πρώτο διεθνή αγώνα της Καλατζή, το ελληνικό γυναικείο δίδυμο κάλυψε τα 3 χιλιόμετρα σε 3:54.893, επίδοση καλύτερη από αυτή που είχαν σημειώσει πριν από λίγες ημέρες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα του ΟΑΚΑ (3:59.404).

Όσον αφορά στο Νίκο Παπαγγελή, βελτίωσε το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ στ 1χλμ. ατομική χρονομέτρηση. Ο νεαρός αθλητής κάλυψε την απόσταση σε 1.33.755, ενώ το πανελλήνιο ρεκόρ ήταν 1:35.243 από τις 6 Φεβρουαρίου 2016 στο ΟΑΚΑ.

Την Κυριακή η α` φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου 5x5

Με τη συμμετοχή των ομάδων του Πυρσού και του Κεραυνού, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Μαρτίιου (16:00), στο Πάρκο Γουδή, η Α` φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου 5x5 κατηγορίας Β1.

Η Β' φάση της διοργάνωσης είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη στις 17 Ιουνίου. Να θυμίσουμε ότι στην τελευταία μεταξύ τους αναμέτρηση για το πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε το 2016, ο Πυρσός είχε επικρατήσει του Κεραυνού με σκορ 3-1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ