ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Samsung τιμά την Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα

Η Samsung τιμά την Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα

Η Samsung μαζί με την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή γιόρτασε τις επιτυχίες και την εντυπωσιακή πορεία των αθλητών και αθλητριών στους Παραολυμπιακούς Αγώνες Ρίο 2016

H Samsung Electronics Hellas, Μέγας Χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, διοργάνωσε την Τρίτη, 25 Οκτωβρίου μία εκδήλωση εορτασμού προς τιμή των αθλητών και των αθλητριών που εκπροσώπησαν τη χώρα μας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες Ρίο 2016.

Η αθλητική δημοσιογράφος Έλενα Μπουζαλά, ήταν η παρουσιάστρια της εκδήλωσης, με πρωταγωνιστές όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που με την προσπάθεια και το πείσμα τους ανέδειξαν τη χώρα μας στην 24η θέση στους φετινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, απευθυνόμενος στους αθλητές, ο Πρόεδρος της Samsung Electronics Hellas, Kyoung Il Min δήλωσε: «Θα ήθελα να συγχαρώ τον κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά, για τη συμμετοχή σας στους Παραολυμπιακούς Aγώνες στο Ρίο, και φυσικά, για τις επιτυχίες σας» και συνέχισε: «Μέσω της καμπάνιας «Γνώρισέ τους», στόχος μας ήταν να μοιραστούμε τις ιστορίες σας που μας εμπνέουν και να παρουσιάσουμε τις ακούραστες προσπάθειες, την επιμονή και το πάθος σας να κυνηγήσετε τα όνειρά σας».

Η Samsung τιμά την Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργος Φουντουλάκης δήλωσε: «Ευχαριστούμε τη Samsung για τη συμβολή της στη σπουδαία προσπάθεια των αθλητών μας. Η Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα κατέγραψε μια εξαιρετική πορεία στο Ρίο και θα συνεχίσει δυναμικά στο μέλλον. Ο κόσμος γνώρισε τους αθλητές και τους έδειξε έμπρακτα την υποστήριξή του. Χαιρόμαστε γιατί το Παραολυμπιακό Κίνημα διαδίδεται με επιτυχία και στην Ελλάδα, χάρη και στη δημιουργική καμπάνια της Samsung».

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι αθλητές, οι προπονητές και οι οικογένειές τους. Την εκδήλωση τίμησαν, επίσης, με την παρουσία τους εκπρόσωποι άλλων χορηγών της ΕΠΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ