ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

H Samsung Μέγας Χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και της ελληνικής αποστολής αθλητών στους Παραολυμπιακούς Αγώνες Ρίο 2016

H Samsung Μέγας Χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και της ελληνικής αποστολής αθλητών στους Παραολυμπιακούς Αγώνες Ρίο 2016

Η Samsung Electronics Hellas ανακοίνωσε ότι είναι μέγας χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και της ελληνικής αποστολής αθλητών στους 15 Θερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες. Οι Παραολυμπιακοί Αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο Ρίο ντε Τζανέιρο από τις 7 έως και τις 18 Σεπτεμβρίου 2016.

Σταθερή στη δέσμευσή της για τη διάδοση του Παραολυμπιακού πνεύματος, η Samsung στηρίζει τους αθλητές που θα αγωνιστούν για την Ελλάδα και θα κυνηγήσουν τα όνειρά τους για την κατάκτηση ενός μεταλλίου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την επίσημη ανακοίνωση της χορηγίας, ο Πρόεδρος της Samsung Electronics Hellas, Kyoung Il Min δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή να υποστηρίζουμε την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή και την ελληνική ομάδα αθλητών στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Η Samsung έχει μακρά παράδοση στη στήριξη των Ολυμπιακών και των Παραολυμπιακών Αγώνων, με στόχο να βρίσκεται στο πλάι των αθλητών, που αποτελούν έμπνευση για όλους μας και διακρίνονται για το πάθος, την επιμονή, την υπεράνθρωπη προσπάθειά και την αφοσίωσή τους» και συνέχισε: «Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία. Μην ξεχνάτε ότι για μας είστε ήδη νικητές!».

H Samsung Μέγας Χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και της ελληνικής αποστολής αθλητών στους Παραολυμπιακούς Αγώνες Ρίο 2016

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργος Φουντουλάκης δήλωσε σχετικά: «Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως για την στήριξη και τον θερμό ενθουσιασμό της Samsung. Οι Έλληνες αθλητές έχουν κατακτήσει πολλά μετάλλια από τις συμμετοχές τους στους Παραολυμπιακούς Αγώνες έως τώρα και ελπίζουμε να αυξηθούν σημαντικά στη φετινή διοργάνωση. Σε αυτήν την προσπάθεια παίζει σημαντικό ρόλο να βρίσκεται στο πλευρό μας μία πρωτοπόρος εταιρεία, όπως η Samsung, με την οποία μοιραζόμαστε κοινές αξίες».

Στη συνέντευξη τύπου, ανακοινώθηκαν επίσης οι 54 αθλητές (13 γυναίκες και 41 άνδρες) που θα αγωνιστούν με τα χρώματα της Ελλάδας στο Ρίο.

H Samsung Μέγας Χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και της ελληνικής αποστολής αθλητών στους Παραολυμπιακούς Αγώνες Ρίο 2016


Σχετικά με τη Samsung Electronics Co., Ltd.

Η Samsung Electronics Co, Ltd. εμπνέει τον κόσμο και διαμορφώνει το μέλλον με ιδέες και τεχνολογίες, επαναπροσδιορίζοντας τον κόσμο των τηλεοράσεων, smartphones, wearable συσκευών, tablets, οικιακών συσκευών, εκτυπωτών, ιατρικών συσκευών, συστημάτων δικτύου, ημιαγωγών και LED λύσεων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το επίσημο site μας στο www.samsung.com/gr και το Samsung Newsroom στο news.samsung.com.

Η Samsung Electronics Co, Ltd. ξεκίνησε την υποστήριξή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες με τη χορηγία των αγώνων που πραγματοποιήθηκαν στη Σεούλ το 1988. Το 1998 (Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες, Ναγκάνο) έγινε διεθνής χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων στην κατηγορία Εξοπλισμού Ασύρματων Επικοινωνιών. Το 2006 η Samsung επέκτεινε την υποστήριξή της στο Ολυμπιακό Κίνημα, χορηγώντας επιπλέον τους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες Τορίνο 2006. Από τότε η εταιρεία υποστηρίζει ως Διεθνής Ολυμπιακός Χορηγός αδιάλειπτα τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες: Πεκίνο 2008, Βανκούβερ 2010, Λονδίνο 2012, Σότσι 2014, Ρίο 2016. Η Samsung θα είναι Διεθνής Ολυμπιακός Χορηγός στους αγώνες PyeongChang 2018 και Τόκυο 2020.

Σχετικά με την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή

Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή (Ε.Π.Ε.), είναι ο υπεύθυνος φορέας για την ανάπτυξη και διάδοση του Παραολυμπιακού Κινήματος στην Ελλάδα καθώς και για την επιλογή, συγκρότηση και αποστολή των εθνικών ομάδων στους Παραολυμπιακούς Αγώνες. Βασικός της στόχος είναι η διεύρυνση του Παραολυμπιακού Κινήματος στην Ελλάδα και στο πλαίσιο αυτό δίνει κίνητρα ώστε να παρακινήσει και να ενθαρρύνει άτομα με αναπηρία – και ιδιαίτερα νέους ανθρώπους – να συμμετέχουν ενεργά στον αθλητισμό, μέσω της καθημερινής ενασχόλησής τους με αυτόν.

Δίνει τη δυνατότητα σε αθλητές με αναπηρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους με στόχο να φτάσουν σε κορυφαίες επιδόσεις, οι οποίες εκτός των άλλων θα τους προσφέρουν τη δυνατότητα να διακριθούν και παράλληλα να εμπνεύσουν. Ξεκινώντας από τον αθλητισμό αποκατάστασης μέχρι τον υψηλό αθλητισμό, η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή επιθυμεί να προσφέρει ευκαιρίες σε άτομα με αναπηρία, να φτάσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους, να διακριθούν και πάνω απ` όλα να νιώσουν τη χαρά που προσφέρει ο αθλητισμός. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, συμβάλλει δυναμικά στην κοινωνικοποίηση και ισότιμη ενσωμάτωση στην κοινωνία των ατόμων με αναπηρία, αλλά και στην πλήρη αποδοχή και ισότιμη αντιμετώπιση από την κοινωνία. Και όλα αυτά μέσω του αθλητισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ