ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έκλεψαν μέλος της ελληνικής Παραολυμπιακής αποστολής

Έκλεψαν μέλος της ελληνικής Παραολυμπιακής αποστολής

Τα πρώτα θύματα των "ποντικών" στο Ρίο είναι γεγονός. Μεταξύ αυτών είναι και μέλος-συνοδός της ελληνικής αποστολής, ο οποίος με το που έφτασε η ομάδα στο Παραολυμπιακό Χωριό, έχασε το πορτοφόλι του με όλα ταξιδιωτικά έγγραφα.

Σε λίγα 24ωρα ξεκινούν οι Παραολυμπιακοί Αγώνες στο Ρίο και οι "ποντικοί" έκαναν πάλι την εμφάνισή τους. Μεταξύ των θυμάτων είναι και μέλος-συνοδός της ελληνικής αποστολής, ο οποίος με το που έφτασε η ομάδα στο Παραολυμπιακό Χωριό, έχασε το πορτοφόλι του με όλα ταξιδιωτικά έγγραφα.

Του πήραν τα χρήματα και το κινητό τηλέφωνο και στην συνέχεια πέταξαν το πορτοφόλι, το οποίο βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα με ανέπαφες (ευτυχώς) τις κάρτες και τα ταξιδιωτικά έγγραφα.

Επίσης, μέλη της ισπανικής ομάδας έχασαν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, γεγονός που έκανε την ηγεσία της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής να ζητήσει αύξηση των μέτρων ασφαλείας, προκειμένου να μην υπάρξουν νέα κρούσματα.

Η ελληνική ομάδα, αντιμετώπισε σημαντικά προβλήματα φτάνοντας στο Ρίο. Οι εγκαταστάσεις είναι εγκαταλελειμμένες και η κατάσταση των δωματίων είναι σε άθλια κατάσταση. Προφυλακτικά πεταμένα, βουλωμένες τουαλέτες, σκουλήκια και πλημμυρισμένα δωμάτια. Αυτή είναι η κατάσταση που έχουν αντιμετωπίσει ως τώρα...

Εξάλλου, υπήρξε και θέμα με χαμένες αποσκευές , στις οποίες συμπεριλαμβανόταν και αγωνιστικός εξοπλισμός των αθλητών και αθλητριών μας. Εντέλει, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες, 16 ώρες αργότερα βρέθηκε ό,τι είχε χαθεί και προφανώς η ανακούφιση όλων ήταν πολύ μεγάλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ