ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ασταμάτητος για 17η χρονιά ο Πολυχρονίδης

Ασταμάτητος για 17η χρονιά ο Πολυχρονίδης

Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης, με Sport Assistant τη σύζυγό του Κατερίνα Πατρώνη, κατέκτησε την κορυφή για 17η διαδοχική χρονιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπότσια.

Πρωταθλητής Ελλάδας για 17η συνεχόμενη χρονιά ανακυρήχθηκε ο κάτοχος τεσσάρων Παραολυμπιακών μεταλλίων, Γρηγόρης Πολυχρονίδης, με Sport Assistant τη σύζυγό του Κατερίνα Πατρώνη, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπότσια που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κέντρο πυγμαχίας στο Περιστέρι 4-8 Μαΐου 2018.

Μόλις ένα μήνα μετά την κατάκτηση του Χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό κύπελλο της Μαδρίτης, ο Έλληνας Πρωταθλητής απέδειξε τη μόνιμη κυριαρχία του στην Ελλάδα για άλλη μία φορά.

Στον τελικό αντιμετώπισε τη νέα του συμπαίχτρια, Αναστασία Πυργιώτη, με Sport Assistant την Ευτυχία Κυλιακούδη. Η αθλήτρια στην πρώτη της μόλις εμφάνιση σε αγώνες, κέρδισε όλους τους αντιπάλους της κατηγορίας μέχρι και τον τελικό όπου και ηττήθηκε από τον Πολυχρονίδη.

Οι δύο αθλητές συμμετέχοντας μαζί στην ομάδα των “Αετών”, μετά το τέλος του Ατομικού αγώνισματος, έδειξαν την ανωτερότητά τους κατακτώντας το Χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα των Ζευγαριών της κατηγορίας κερδίζοντας και τα πέντε παιχνίδια του Πρωταθλήματος και επικρατώντας άνετα στον τελικό με σκορ 8-2.

Ο προπονητής τους Ανδρέας Κεραμίδας, μετά το πέρας του Πρωταθλήματος δήλωσε ότι με την αστείρευτη αγωνιστική ικανότητα και την τεράστια εμπειρία του Πολυχρονίδη σε συνδυασμό με το ταλέντο και την ισχυρή θέληση της Πυργιώτη, είναι αισιόδοξος και πρόθυμος για πολύ σκληρή προπόνηση, με σκοπό την κατάκτηση μεταλλίων σε διεθνείς αγώνες και ιδιαίτερα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκυο το 2020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ