ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ασημένιο μετάλλιο η ελληνική ομάδα BC1/BC2

Ασημένιο μετάλλιο η ελληνική ομάδα BC1/BC2

Ο Παναγιώτη Σουλάνης, ο Αλέξανδρος Παπαδάκης και ο Χρήστος Κυπριώτης κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μπότσια που φιλοξενείται στην πόλη Ποβόλα.

Το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μπότσια που φιλοξενείται στην πόλη Ποβόλα της Πορτογαλίας, κατέκτησε η ελληνική ομάδα BC1/BC2 αποτελούμενη από τους Παναγιώτη Σουλάνη, Αλέξανδρο Παπαδάκη και Χρήστο Κυπριώτη.

Η ελληνική τριάδα, στη φάση των ομίλων επικράτησε 6-4 της Ισπανίας, 6-4 της Πορτογαλίας και 13-0 της Πολωνίας, ενώ ηττήθηκε 10-3 από την Ολλανδία. Προκρίθηκε στον τελικό μετά τη νίκη 7-1 επί του Ισραήλ, όμως στον αγώνα για το χρυσό μετάλλιο γνώρισε την ήττα με 4-3 από την Σλοβακία.

Η ομάδα ζευγαριών BC3 κατέλαβε την 4η θέση στην ίδια διοργάνωση, αφού στον "μικρό" ηττήθηκε 6-2 από την Ισπανία (σ.σ. ολοκλήρωσε τη διοργάνωση με απολογισμό τρεις νίκες σε έξι αγώνες), ενώ η ομάδα ζευγαριών BC4 κατετάγη στην 8η θέση. Την ομάδα ζευγαριών BC3 συγκροτούσαν οι Άννα Ντέντα και Κωνσταντίνος Μασούρας, ενώ με την ομάδα ζευγαριών BC4 αγωνίστηκαν οι Νίκο Βασίλι και Χρυση Μόρφη Μέτζου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ