ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Άγγιξαν το μετάλλιο στην ατομική χρονομέτρηση οι Καλατζή/Μηλάκη

Άγγιξαν το μετάλλιο στην ατομική χρονομέτρηση οι Καλατζή/Μηλάκη

Άγγιξαν το μετάλλιο οι Ελένη Καλατζή και Ηρώ Μηλάκη (πιλότος) στην ατομική χρονομέτρηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδηλασίας δρόμου που πραγματοποιείται στην Οστάνδη.

Άγγιξαν το μετάλλιο οι Ελένη Καλατζή και Ηρώ Μηλάκη (πιλότος) στην ατομική χρονομέτρηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδηλασίας δρόμου που πραγματοποιείται στην Οστάνδη. Το ελληνικό γυναικείο tandem, παρά τις αντίξοες συνθήκες, με τσουχτερό κρύο και υπερβολικό αέρα, πραγματοποίησε καταπληκτική εμφάνιση καταλαμβάνοντας την 4η θέση στο αγώνισμα συνολικής απόστασης 22.5 χιλιομέτρων.

Η επίδοση του ελληνικού διδύμου ήταν 36.47.08, ενώ στην κορυφή του αγωνίσματος βρέθηκε το tandem από την Ιρλανδία (33.34.31) των Κέιτι-Τζορτζ Ντανλίβι/Καταρίνα Σμιτ. Η ιρλανδική ομάδα δεν είναι τυχαία στο άθλημα της ποδηλασίας δρόμου, αφού στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ήταν χρυσή στην ατομική χρονομέτρηση και ασημένια στον αγώνα αντοχής.

"Τα κορίτσια ανταποκρίθηκαν άριστα στις απαιτήσεις του αγώνα που ομολογουμένως έγινε υπό αντίξοες συνθήκες. Πρόσθεσαν στο παλμαρέ τους μια ακόμη σπουδαία επιτυχία, έστω κι αν δεν ήρθε το πολυπόθητο μετάλλιο στο αγώνισμα", είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Βαρβεράκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ