ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τσιλιγκίρη: "Ανεπανάληπτη η ανταπόκριση του κόσμου"

Τσιλιγκίρη: "Ανεπανάληπτη η ανταπόκριση του κόσμου"
INTIME SPORTS

Η Γενική Διευθύντρια και Ειδική Γραμματέας του Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, αναφέρθηκε στην στήριξη του κόσμου των Πειραιωτών, μιλώντας στο Κανάλι 1 90.4.

Στον "αέρα" της ραδιοφωνικής εκπομπής "Πινελιές στα σπορ" του Λουκά Θεοφανόπουλου, στο Κανάλι 1 90.4 του Πειραιά, φιλοξενήθηκε η Γενική Διευθύντρια και Ειδική Γραμματέας του Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

Μεταξύ άλλων η κ. Τσιλιγκίρη αναφέρθηκε στην τεράστια στήριξη που έχει προσφέρει ο κόσμος στο σύλλογο μέσω της εγγραφής Μελών, της έκδοσης Κάρτας Φιλάθλου, αλλά και την αγορά εισιτηρίου διαρκείας για τα αγωνιστικά τμήματα του Ολυμπιακού.

Για την στήριξη από τον κόσμο η Γενική Διευθύντρια και Ειδική Γραμματέας του συλλόγου, δήλωσε τα εξής: "Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Ολυμπιακού γιατί η βοήθειά του και φέτος ήταν τεράστια, παρά τις πολύ δύσκολες στιγμές για όλη την κοινωνία. Η ανταπόκριση που έδειξε από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας των εισιτηρίων διαρκείας της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, ήταν ανεπανάληπτη. Μέσα από την καρδιά μας τον ευχαριστούμε και θέλουμε να αναμείξουμε τον κόσμο με ωραία παιχνίδια σε όλα τα αθλήματα και διακρίσεις τη νέα σεζόν. Δεν επαναπαυόμαστε με τις περσινές κατακτήσεις τίτλων. Όλα αυτά γίνονται με τη δική του βοήθεια. Επίσης η συνεισφορά των φιλάθλων μας, έχει να κάνει και με τις Ακαδημίες. Αφού έχουμε τη δυνατότητα να είμαστε συνεπής σε όλες τις υποχρεώσεις μας. Στόχος μας είναι να κάνουμε συνεχώς όσο το δυνατόν περισσότερα βήματα ανάπτυξης και από τις Ακαδημίες".

Για το γεγονός ότι σταδιακά ξεκινούν οι υποχρεώσεις των τμημάτων τόνισε: "Σιγά σιγά ξεκινάμε. Την αρχή έκανε η νεοσύστατη ομάδα του Μπάσκετ Γυναικών. Την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν τα τμήματα του βόλεϊ ενώ στις αρχές Σεπτεμβρίου θα αρχίσουν και οι Ακαδημίες".

Για την εμπειρία της επανασύστασης του τμήματος Μπάσκετ Γυναικών η κ. Τσιλιγκίρη δήλωσε τα εξής: "Όλοι υποδεχτήκαμε ένθερμα την ιδέα που είχε ο πρόεδρος για την επανίδρυση του τμήματος που είχε ζήσει ένδοξες στιγμές. Η ομάδα με την οποία συγχωνευτήκαμε, διέθετε τις καλύτερες παίκτριες στο Γυναικείο Μπάσκετ. ΄Έγινε πολύ καλή σύμπραξη των δυνάμεων, αν και ήδη έχουμε αρκετά τμήματα αφού είμαστε ένας σύλλογος που αναπτύσσει τον αθλητισμό. Πλέον διαθέτουμε άλλο ένα τμήμα. Θα το αγκαλιάσουμε, θα το στηρίξουμε και θα είμαστε δίπλα του, αφού πραγματικά καμαρώνουμε για αυτό".

Για την επιλογή της Γλυφάδας ως έδρα, που θα φιλοξενεί την ομάδα Μπάσκετ τόνισε: "Το γήπεδο είναι πολύ όμορφο για μπάσκετ. Κατανοώ ότι είναι μακριά από τον Πειραιά αλλά είχαμε πολλά διαδικαστικά προβλήματα που δεν επέτρεψαν να φιλοξενηθούμε σε γειτονικούς δήμους. Δεν υπάρχουν γήπεδα που θα μπορούσαν να μας φιλοξενήσουν. Θεωρώ ότι η Γλυφάδα είναι ένα γήπεδο που μπορεί να γίνει έδρα στην οποία ο κόσμος θα απολαμβάνει την αγαπημένη του ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ