ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το 6o KITESURF FESTIVAL έρχεται στις 7, 8 & 9 Ιουλίου στο Δρέπανο Αχαΐας

Το 6o KITESURF FESTIVAL έρχεται στις 7, 8 & 9 Ιουλίου στο Δρέπανο Αχαΐας

Ήρθε η ώρα για το "6ο Kitesurf Festival presented by ΤΙΤΑΝ"και αυτό που μπορούμε να πούμε για εφέτος είναι ότι αναμένεται πιο εντυπωσιακό από ποτέ!

Για ακόμα μια χρονιά το Αθλητικό Σωματείο Cape Drepanoδιοργανώνειτο μεγαλύτερο αθλητικό φεστιβάλ της Δυτικής Ελλάδας το οποίο γίνεται πράξη από το WBSF, υπό την Αιγίδα Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας καιμε την πολύτιμη υποστήριξη και συνεργασία τουΤιτάνα που, για μία ακόμα χρονιά, στηρίζει έμπρακτα με τις υποδομές και το προσωπικό του τόσο την διοργάνωση όσο και τους αθλητές στην μαγευτική τοποθεσία του Δρεπάνου.

Πολλά καινούργια πράγματα πρόκειται να συμβούν στο 6ο Kitesurf Festival και ίσως το σημαντικότερο από αυτά είναι ότι προστίθεται μια extra ημέρα στο διήμερο!

Συγκεκριμένα το διήμερο γίνεται τριήμερο και όλα ξεκινούν από τηνΠαρασκευή 7 Ιουλίουμε registration, free kitesurf sessions από τους αθλητές ενώ παράλληλα δυνατές μουσικές από τους DJs του Distinto Bar και service από τοWBSF beach bar,θα συνοδεύουν την πρώτη warm up ημέρα του φεστιβάλ.

5th kitesurf festival
5th kitesurf festival WBSF

Μαζί μας όλο το τριήμερο θα βρίσκεται και τοBacardi, το οποίο αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι είναι συνώνυμο της ξεγνοιασιάς και των high energy στιγμών, γι’ αυτό θα είναι μαζί μας και τις 3 ημέρες του festival με πανέμορφες, ολοζώντανες καλλίγραμμες "νυχτερίδες" που θα προσφέρουν εκπλήξεις στο κοινό όλη την ημέρα, ενώ λίγο μετά τις 7 το απόγευμα του Σαββάτου, η ομάδα τουBacardi RUMIX θα ανεβάσει τη διάθεση, σηματοδοτώντας την πραγματική διασκέδαση με αυθεντικά Bacardi Mojitos και πολύ μουσική από τον γνωστό DJ, John Chouliara.

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, τo Σάββατο 8/7 ξεκινούν οι αγώνες, όπου εκτός από το freestyle και old school θα δοθεί μεγάλη έμφαση στο racing και ειδικά στοFoil racingκαθώς η εποχή το επιτάσσει και όλο και περισσότεροι αθλητές εξελίσσονται σε αυτή την κατηγορία.Επιπλέον, νέες κατηγορίες νικητών έρχονται να προστεθούν στα disciplines καθώς θα γίνει ειδικό ηλικιακό ranking και απονομές στο freestyle, δίνοντας έτσι την δυνατότητα για πολλές +30 κόντρες!

Το 6o KITESURF FESTIVAL έρχεται στις 7, 8 & 9 Ιουλίου στο Δρέπανο Αχαΐας

Την Κυριακή, θα ακολουθήσει ένα ολοήμερο beach party με τους DJs του Distinto Bar, οι τελικοί των αγώνων και οι απονομές των νικητών και πολλές εκπλήξεις για όλους. Φυσικά όλο το διήμερο θα υπάρχουν δραστηριότητες για όλους τους φίλους και θεατές των θαλασσίων αθλημάτων σανίδας με γνωριμία με το kitesurf, βόλτες με τις σανίδες της BIC Sport, yoga αλλά και sup-yoga sessions από την γυμνάστρια Αστερία Γκρίλλα .

Τέλος, το Kitesurfgreece.com , μεγάλος χορηγός του 6th Kitesurf Festival, μας επιφυλάσσει μια ακόμα μεγάλη έκπληξη με επισκέπτες και αθλητές από το εξωτερικό που θα απογειώσουν το θέαμα και ίσως πιάσουν και τα judging sheets στα χέρια τους….

Πληροφορίες για τους αθλητές και online εγγραφές βρίσκονται εδώ: https://www.wbsf.gr/events/6th-kitesurf-festival-wbsf/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ