ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τα αποτελέσματα 1ου αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Slalom 2017

Hellenic Slalom Tour 2017 - RACE#1 - DREPANO
Hellenic Slalom Tour 2017 - RACE#1 - DREPANO HELLENIC SLALOM TOUR 2017 - RACE#1 - DREPANO

Όλοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος αγώνας του Hellenic Slalom Tour 2017 στο Δρέπανο Αχαϊας, στις 29-30/4 και 1/5. Δείτε τα αποτελέσματα.

Ο αγώνας διοργανώθηκε από το Hellenic Speed Slalom Windsurfing Association & τον Ναυτικό όμιλο Πατρών, με την υποστήριξη του WBSF και μεγάλο χορηγό το FRULITE OnTheGo.

Το 3ήμερο της Πρωτομαγιάς, όσοι βρέθηκαν στο Δρέπανο, είχαν την χαρά να παρακολουθήσουν από κοντά το εντυπωσιακό θέαμα που προσφέρει η κατηγορία Windsurf Slalom, αλλά και τις ιδανικές συνθήκες που προσφέρει η χώρα μας για αυτά τα αθλήματα.

Τα αποτελέσματα 1ου αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Slalom 2017

Ένα λαμπρό παράδειγμα των συνθηκών αυτών, είναι τo Δρέπανο Πάτρας και το απέδειξε στις 2 από τις 3 μέρες, με αποτέλεσμα να έχουμε συναρπαστικές κούρσες, υψηλές επιδόσεις και ανατροπές! Οι 25 συμμετέχοντες έβαλαν τα δυνατά τους για την πρόκριση και μια καλή θέση στην βαθμολογία.

Το Frulite OnTheGo, ως μεγάλος χορηγός των αγώνων, βρισκόταν όλο το τριήμερο μέσα στη δράση προσφέροντας στους αθλητές ενέργεια με φυσικό τρόπο για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να ξεπεράσουν τα όριά τους με επιδόσεις πέρα από τις προσδοκίες τους.

Hellenic Slalom Tour 2017 - RACE#1 - DREPANO
Hellenic Slalom Tour 2017 - RACE#1 - DREPANO HELLENIC SLALOM TOUR 2017 - RACE#1 - DREPANO

Την Παρασκευή, πρώτη ημέρα των αγώνων, όλα ήταν έτοιμα από νωρίς το πρωί για την υποδοχή των αθλητών αλλά λόγω άπνοιας δεν πραγματοποιήθηκε καμία κούρσα. Ο στίβος στήθηκε, η γραμματεία μαζί με την κριτική επιτροπή βρισκόνταν σε ετοιμότητα, ενώ ο χώρος είχε διαμορφωθεί ειδικά για να παρέχει όλες τις απαραίτητες υποδομές σε κοινό και αθλητές.

Τις υπόλοιπες δύο ημέρες, Κυριακή και Δευτέρα, ο άνεμος έδωσε το παρόν και ολοκληρώθηκαν συνολικά 4 κούρσες που μας έδωσαν τα πρώτα στοιχεία για την υπόλοιπη αγωνιστική σεζόν, τα δυνατά και αδύνατα σημεία του κάθε αθλητή, όπως και την αντοχή που απαιτούν τέτοιου είδους αγώνες.

Τα αποτελέσματα 1ου αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Slalom 2017
FOOTAGE OWNED BY UINGROUP

Με την λήξη της 4 κούρσας το απόγευμα της Δευτέρας, νικητής των αγώνων αναδείχθηκε ο Ζώης Θεοχάρης, ενώ ο Γιάννης Παπασπύρου κατέλαβε την 2 θέση και ο Παναγιώτης Χαιρόπουλος την 3.

Το 3ημερο ολοκληρώθηκε με τις απονομές των νικητών και το ραντεβού ανανεώθηκε για τον 2 αγώνα του Hellenic Slalom Tour 2017, που θα πραγματοποιηθεί στην Ανάβυσσο στις 3 με 5 Ιουνίου 2017.

Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα του 1 αγώνα εδώ! ( https://www.wbsf.gr/athlitiki-anaskopisi-hsswa-drepano/)

Λίγα λόγια για το FRULITE ONTHEGO

Το FRULITE On The Go είναι φρουτοποτό που σε γεμίζει ενέργεια με φυσικό τρόπο μέσα στη διάρκεια της ημέρας, χάρη στο 3ple energy pack από Guarana, Ginseng και Φυσική Καφεΐνη. Και δεν είναι μόνο αυτό…

Το Frulite On Τhe Go έχει και βιταμίνες Β6, Β12 και C, για μία πραγματική έκρηξη ενέργειας! Όσο κι αν πέσεις, με το Frulite On The Go μειώνεις την κούραση και είσαι και πάλι power!

Με full δυναμική εμφάνιση και 2 απολαυστικές γεύσεις Πορτοκάλι-Μήλο-Βερίκοκο & Πορτοκάλι Νεκταρίνι, υπόσχεται ενέργεια στο maximum με φυσικό τρόπο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ