ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Τέταρτες στον τελικό του Ελεύθερου Ντουέτου οι Ταξοπούλου, Βασιλοπούλου

Τέταρτες στον τελικό του Ελεύθερου Ντουέτου οι Ταξοπούλου, Βασιλοπούλου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά το Τεχνικό, μία ακόμα καλή εμφάνιση έκανε το νεανικό ελληνικό Ντουέτο, αποτελούμενο από τις πρωταθλήτριές μας των Νεανίδων, Άννα Μαρία Ταξοπούλου και Γεωργία Βασιλοπούλου, που κατετάγησαν τέταρτες στο Ελεύθερο Ντουέτο.

Μετά το Τεχνικό, μία ακόμα καλή εμφάνιση έκανε το νεανικό ελληνικό Ντουέτο, αποτελούμενο από τις πρωταθλήτριές μας των Νεανίδων, Άννα Μαρία Ταξοπούλου και Γεωργία Βασιλοπούλου, αυτή τη φορά στον τελικό του Ελεύθερου προγράμματος του αγωνίσματος στο δεύτερο κομμάτι της δεύτερης ημέρας του διεθνούς μίτινγκ της σειράς FINA World Series Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) Κολύμβησης στη Βουδαπέστη, το Σάββατο (19/5) το βράδυ.

Οι Ταξοπούλου, Βασιλοπούλου πήραν πολύ καλύτερη βαθμολογία στο Ελεύθερο απ' ό,τι στο Τεχνικό και συγκεκριμένα 83,2999 β. και κατέκτησαν την 4η θέση ανάμεσα σε έμπειρα Ντουέτα (κατηγορίας γυναικών τα περισσότερα), επιβεβαιώνοντας την καλή κατάσταση που βρίσκονται εν όψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Νεανίδων που θα γίνει στα μέσα Ιουλίου στη Βουδαπέστη. Το χρυσό μετάλλιο και στο Ελεύθερο πρόγραμμα πήραν οι Ουκρανές Σάβτσουκ και Γιάκνο.

Να σημειώσουμε και πάλι ότι οι Ελληνίδες ήταν 5ες αρχικά, αλλά επειδή την 3η θέση πήρε το δεύτερο ουκρανικό ντουέτο, το Ντουέτο μας κατατάσσεται επίσημα 4ο και στο Ελεύθερο πρόγραμμα.

Σήμερα (20/5), τρίτη και τελευταία ημέρα των αγώνων, υπάρχει η συμμετοχή της Ευαγγελίας Πλατανιώτη στο Ελεύθερο Σόλο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ