ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Στην 9η θέση του τελικού στο Ελεύθερο Ομαδικό η Εθνική

ΡΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2016 / ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΗ - ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ.(EUROKINISSI-FOTOARENA)
ΡΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2016 / ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΗ - ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ.(EUROKINISSI-FOTOARENA) EUROKINISSI

Η Εθνική Ελλάδας κατέλαβε την 9η θέση στον τελικό του ελεύθερου προγράμματος του ομαδικού της συγχρονισμένης κολύμβησης, στο 17ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Την 9η θέση στον τελικό του ελεύθερου προγράμματος του ομαδικού της συγχρονισμένης κολύμβησης, στο 17ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, κατέκτησε η Εθνική Ελλάδας και αφήνει σημαντικές υποσχέσεις για το μέλλον.

Οι Ιφιγένεια Δίπλα, Βαλεντίνα Φαραντούρη, Γιάνα Γκεοργκίεβα, Σοφία Ευαγγελία Μαλκογεώργου, Εβελίνα Παπάζογλου, Σοφία Σαραντίδη, Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Αθανασία Τσόλα εκτέλεσαν όμορφα το πρόγραμμά τους, βαθμολογήθηκαν με 86,4333 β, σαφώς ψηλότερα από τον προκριματικό, και κατετάγησαν 9ες ανάμεσα στις 12 ομάδες κορυφαίες ομάδες στον κόσμο που έλαβαν μέρος στον τελικό (από τις 25 που είχαν ξεκινήσει στον προκριματικό).

Το χρυσό μετάλλιο, το έκτο της σε αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, κατέκτησε το μεγάλο φαβορί, η Ρωσία, με 97,3000β., το ασημένιο μετάλλιο πήρε η Κίνα με 95,2333β. και το χάλκινο η Ουκρανία με 93,9333β.

Το βράδυ της Παρασκευής, στις 20.00 (ώρα Ελλάδας) αγωνίζονται στον Προκριματικό του Ελεύθερου προγράμματος του Μικτού Ντουέτου οι Βασιλική Κοφίδη και Βασίλης Γκορτσιλάς

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στον Τελικό του Ελεύθερου προγράμματος του Ομαδικού μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ