ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Στην 5η θέση του τελικού η Τσόλα στο σόλο

Στην 5η θέση του τελικού η Τσόλα στο σόλο

Την τιμητικότατη 5η θέση στον τελικό του σόλο, το πρωί της τελευταίας ημέρας του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Συγχρονισμένης κολύμβησης Νεανίδων στη Ριέκα, κατέκτησε η Αθανασία Τσόλα.

Την τιμητικότατη 5η θέση στον τελικό του σόλο, το πρωί της τελευταίας ημέρας του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Συγχρονισμένης κολύμβησης Νεανίδων στη Ριέκα, κατέκτησε η Αθανασία Τσόλα. Η νεαρή πρωταθλήτριά μας από τις Σέρρες εκτέλεσε όμορφα το πρόγραμμά της στον τελικό και σε συνδυασμό με την επίδοσή της στις φιγούρες (50%-50% μετράει η βαθμολογία) βαθμολογήθηκε στο γενικό σύνολο με 159,0631 β. και κατετάγη 5η.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ρωσίδα Βερόνικα Καλίνινα (167,2804 β.), το ασημένιο η Ουκρανή, Γιελιζαβέτα Γιάκνο (166,7393 β.) και το χάλκινο η Ισπανίδα, Ιρένε Τολεδάνο (164,0875 β.).

Είναι χαρακτηριστικό ότι έκανε την έκπληξη και ξεπετάχτηκε (σε σχέση με τον προκριματικό) παίρνοντας την 4η θέση, λίγο μπροστά από την Αθανασία Τσόλα, η Λευκορωσίδα, Βασιλίνα Καντόσκα, λόγω κυρίως της πολύ καλής της εμφάνισης στις φιγούρες (160,0384 β. στο σύνολο).

Τα αποτελέσματα του τελικού στο σόλο ΕΔΩ.

Το απόγευμα της Κυριακής (26/6), στις 17.00 (ώρα Ελλάδας) κλείνει το αγωνιστικό πρόγραμμα των αγώνων με τον τελικό του κόμπο όπου μετέχει η Εθνική μας ομάδα.

TAGS ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ