ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Πρωταθλητής ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης

Πρωταθλητής ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης κατάκτησε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα συγχρονισμένης κολύμβησης Νεανίδων.

Με τον ΑΝΟ Μεταμόρφωσης να κατακτά δύο πρωτιές, σε Ντουέτο και Ομαδικό, ολοκληρώθηκε, στο δημοτικό κολυμβητήριο Χαλανδρίου, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης Νεανίδων, με τη συμμετοχή 80 αθλητριών από 14 σωματεία. Έτσι, ο ΑΝΟΜ στέφθηκε πρωταθλητής, συγκεντρώνοντας συνολικά όλο το τριήμερο 242 βαθμούς.

Οι Αναστασία και Άννα-Μαρία Ταξοπούλου του ΑΝΟΜ πρώτευσαν στο Ντουέτο κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο με 78,9728 β., αλλά και στο Oμαδικό την πρώτη θέση κατέκτησε ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με 75,5323 β.

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης κατέκτησε σήμερα το ασημένιο μετάλλιο στο Ντουέτο και το χάλκινο στο Ομαδικό και ήταν η δεύτερη καλύτερη ομάδα του τριημέρου, μετά τον ΑΝΟΜ, ενώ στα μετάλλια σήμερα βρέθηκαν ο ΝΟ Χανίων με ασημένιο στο Ομαδικό και ΚΟ Ηρακλείου με χάλκινο στο Ντουέτο.

Οι νικήτριες αθλήτριες στον Τελικό Ντουέτο:

Αναστασία Ταξοπούλου-Άννα Μαρία Ταξοπούλου (ΑΝΟ Μεταμόρφωσης) - 78,9728 β.

Ευαγγελία Σοφία Μαλκογεώργου-Ξανθή Μέλλου- αν. Ιωάννα Σελετοπούλου (ΝΟ Βουλιαγμένης) - 76,3802 β.

Μαρία Ελένη Αρμάου-Ειρήνη Καββάλου (ΚΟ Ηρακλείου) - 73,8362 β.

Οι νικήτριες ομάδες στον Τελικό Ομαδικού:

ΑΝΟ Μεταμόρφωσης (Βασιλοπούλου Γεωργία, Καμπούτση Ηλιάνα, Κούτσουλα Αλεξάνδρα, Μπαρλάμπα Γεωργία, Παπαδοπούλου Θάλεια, Παπασαράντη Όλγα, Ταξοπούλου Αναστασία, Ταξοπούλου Άννα – Μαρία, (αναπληρ.) Κόντη Ελένη, Μανάρα Αικατερίνη) - 75,5323 β.

ΝΟ Χανίων (Γαυγιωτάκη Ευαγγελία, Ζουζούνη Βιολέτα, Κουργιαντάκη Όλγα, Μαζοκοπάκη Αντωνία – Ραφαέλα, Μαρκουλάκη Αθηνά – Μαρία, Μαυρομμάτη Στυλιανή, Παπαγεωργίου Νικολέτα, Παπαδοκωνσταντάκη Μαρία (αναπληρ.) Μαλινδρέτου Αριάδνη και Παπασηφάκη Αναστασία) - 72,2084 β.

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αθανασοπούλου Μαρία – Αμαλία, Καπαματζιάν – Κορακάκη Βερκίνε, Μαλκογεώργου Ευαγγελία, Μαλκογεώργου Σοφία – Ευαγγελία, Μέλλου Ξανθή, Σαραντίδη Ναντέζντα – Ελπίδα, Σελετοπούλου Ιωάννα, Φανού Ευδοκία (αναπληρ.) Ανδρούτση Ξανθίππη και Θύμη Ευαγγελία – Βηθλεέμ) - 71,2111 β.

Η Ελένη Κουγιά, τεχνική σύμβουλος της ΚΟΕ στην συγχρονισμένη κολύμβηση, μετά τους αγώνες σημείωσε: «Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Συγχρονισμένης κολύμβησης Νεανίδων, το πρώτο πρωτάθλημα για τη Συγχρονισμένη αυτή τη χρονιά. Παρόλο που είναι αρκετά νωρίς, είχαμε ήδη επιτυχημένους αγώνες και αγωνιστικά και οργανωτικά. Οι αθλήτριες έδειξαν, παρά το γεγονός ότι είναι νωρίς για την αθλητική τους φόρμα, ότι βρίσκονται σε αρκετά ικανοποιητική κατάσταση, πράγμα που δίνει υποσχέσεις τόσο για την συνέχεια των επόμενων πρωταθλημάτων, όσο και για την απόδοσή τους στην Εθνική ομάδα».

Οι νικήτριες του ντουέτου, Άννα - Μαρία και Αναστασία Ταξοπούλου δήλωσαν τα εξής:

Άννα-Μαρία Ταξοπούλου: «Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά για να πετύχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Είναι πολύ ευχάριστο οι κόποι σου να ανταμείβονται. Εκτελέσαμε το πρόγραμμα πολύ καλά και αυτό το οφείλουμε κατά ένα πολύ μεγάλο μέρος και στις προπονήτριές μας που έχουν κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά στο σύλλογο».

Αναστασία Ταξοπούλου: «Νομίζω πως τα πήγαμε πολύ καλά, χάρις στην σωστή δουλειά που γίνεται στο σύλλογο και την προσπάθεια των προπονητριών μας. Το δείχνουν άλλωστε και τα αποτελέσματα τα συνολικά, όπου ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης αναδείχθηκε πρώτος σύλλογος. Επόμενος στόχος μας το πρωτάθλημα της ΟΠΕΝ στις 1-3 Απριλίου».

Η τελική βαθμολογία:

1. ΑΝΟ Μεταμόρφωσης 242

2. ΝΟ Βουλιαγμένης 179

3. ΝΟ Χανίων 174

4. ΜΓΣ Πανσερραϊκός 165

5. Νηρέας Χαλανδρίου 161

6. ΚΟ Ηρακλείου 50

7. ΣΚ ΡΟΗ 45

8. ΝΟΒΑ 10

9. Αρίων Γλυφάδας 6

10. Ηρακλής 0

11. Δελφίνια Πτολεμαΐδας 0

12. ΑΝΟ Αργυρούπολης 0

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ

Η φωτογραφία είναι αρχείου από το Action Images

TAGS ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ