ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Πέρασε στον τελικό και το ντουέτο

Πέρασε στον τελικό και το ντουέτο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στον τελικό του Τεχνικού προγράμματος της συγχρονισμένης κολύμβησης προκρίθηκε το ελληνικό ντουέτο των Πλατανιώτη - Παπάζογλου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε το Ντουέτο της Εθνικής μας ομάδας Συγχρονισμένης κολύμβησης στον Προκριματικό του Τεχνικού προγράμματος του αγωνίσματος, το απόγευμα της Παρασκευής (14/7), πρώτη ημέρα του 17ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου στη Βουδαπέστη.

Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες Ευαγγελία Πλατανιώτη και Εβελίνα Παπάζογλου εκτέλεσαν με σωστή τεχνική και αρμονία το πρόγραμμά τους και βαθμολογήθηκαν με 85,8407 β., βαθμολογία που τις κατέταξε 8ες ανάμεσα σε 40 Ντουέτα που έλαβαν μέρος στον Προκριματικό, άφησαν πίσω τους μεγάλες δυνάμεις του αθλήματος (Μεξικό, Γαλλία, ΗΠΑ) και προκρίθηκαν στον Τελικό όπου μετέχουν τα 12 καλύτερα Ντουέτα. Ο Τελικός είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή (16/7) στις 12 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδας).

Την πρώτη θέση τον Προκριματικό του Τεχνικού Ντουέτου πήραν οι Ρωσίδες Πάτσκεβιτς - Κολεσνιτσένκο με 95,0062 β., τη δεύτερη οι Κινέζες Ζιάνγκ Γουένγουέν και Ζιάνγκ Τιγκτιγκ με 92,9033 β. και την τρίτη οι Ουκρανές Γιάκνο και Βολόσινα με 90,6940 β.

Το Σάββατο (15/7), δεύτερη μέρα των αγώνων, αγωνίζονται στις 12 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδα) η Ευαγγελία Πλατανιώτη στον Τελικό του Τεχνικού Σόλο και το βράδυ, στις 20.00, οι Όλγα Κουργιαντάκη - Βασίλης Γκορτσιλάς στον Τελικό του Τεχνικού προγράμματος του Μικτού Ντουέτου.

Πέρασε στον τελικό και το ντουέτο
TAGS ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ