ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Απόλυτη ικανοποίηση για την πρόκριση στο Ρίο

Απόλυτη ικανοποίηση για την πρόκριση στο Ρίο

Με την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στις αποσκευές τους επιστρέφουν από το Ρίο τα κορίτσια του ελληνικού ντουέτου της συγχρονισμένης κολύμβησης.

Αποστολή εξετελέσθη και με το παραπάνω για το ελληνικό Ντουέτο στο Προολυμπιακό μίτινγκ (που ήταν και test event) στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας. Τα όμορφα κορίτσια μας, οι Ευαγγελία Πλατανιώτη, Εβελίνα Παπάζογλου και Ευαγγελία Κουτίδη, υπό την καθοδήγηση των ομοσπονδιακών τεχνικών Ναταλίας Τσερνέτσκα και Μαρίας Θηβαίου, πήραν πανηγυρικά την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς του Αυγούστου.

Από τον Α' γύρο, και εκτέλεσαν με εντυπωσιακό τρόπο τα προγράμματά τους σε Τεχνικό (Πλατανιώτη / Κουτίδη) και Ελεύθερο (Πλατανιώτη / Παπάζογλου) γεμίζοντάς μας με πολλές προσδοκίες για διάκριση στο κορυφαίο αθλητικό ραντεβού του πλανήτη το καλοκαίρι στο Ρίο. Προηγείται φυσικά η προσπάθεια στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Λονδίνου τον Μάιο.

Στις δηλώσεις τους στην ιστοσελίδα μας, μετά τον αγώνα, κάποιες εκ των πρωταγωνιστριών μας τόνισαν:

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη: "Είμαστε πολύ ευχαριστημένες από το αποτέλεσμα. Πήγαμε πολύ καλά και στα δύο προγράμματα (σε Τεχνικό και Ελεύθερο Ντουέτο) και είμαστε χαρούμενες που θα εκπροσωπήσουμε τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς. Και τώρα ξεκινάμε την προετοιμασία για τον επόμενο στόχο μας,που προηγείται του Ρίο, και είναι το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Λονδίνο!".

Η Εβελίνα Παπάζογλου: "Ηταν μια πολύ ωραία εμπειρία! Δεν είχαμε άγχος και ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένες σ' αυτό που έπρεπε να κάνουμε! Δηλαδή, να εκτελέσουμε όσο καλύτερα γινόταν το πρόγραμμα μας. Τα καταφέραμε! Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά, αφού μας περιμένουν οι επόμενοι στόχοι μας. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένες με την πρόκριση στους Ολυμπιακούς και τις καλές μας εμφανίσεις και αυτό ανεβάζει την ψυχολογία μας για τη συνέχεια".

Η ομοσπονδιακή τεχνικός Μαρία Θηβαίου: "Είμαστε ικανοποιημένες και με το παραπάνω με την τετάρτη θέση στο Προλυμπιακό, αλλά και από πλευράς απόδοσης των αθλητριών, οι οποίες εκτέλεσαν τα προγράμματα με μεγάλη επιτυχία. Για τα προγράμματά μας που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά, δεχτήκαμε πολύ θετικά σχόλια. Η επιτυχία αποκτά μεγαλύτερη αξία και από την άποψη ότι δεν είχαμε δικό μας κριτή (από την Ελλάδα) σε αυτούς τους αγώνες, ενώ όλες οι μεγάλες αντίπαλοι είχαν".

ΠΗΓΗ: ΚΟΕ

TAGS ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ