ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συλλυπητήρια Κοντονή για Γιακουμέλο

Συλλυπητήρια Κοντονή για Γιακουμέλο
Κοντονής

Ο Σταύρος Κοντονής, με αφορμή το θάνατο του Ανδρέα Γιακουμέλου, είπε τα δικά του συλλυπητήρια, αναφέροντας το μεγάλο έργο του στον καλλιτεχνικό χώρο την περίοδο της δικτατορίας και όχι μόνο.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Σταύρος Κοντονής, με αφορμή το θάνατο του Ανδρέα Γιακουμέλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Στέλνω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ανδρέα Γιακουμέλου για τον θάνατό του. Η απώλεια του αφήνει μεγάλο κενό στον καλλιτεχνικό χώρο στον οποίο πρόσφερε πάρα πολλά, υπηρετώντας τον με αγάπη και με ανιδιοτέλεια. Υπήρξε συνεπής και ανιδιοτελής επαγγελματίας την περίοδο της δικτατορίας, όπου στο «Κύτταρο» φιλοξενήθηκε πλειάδα καλλιτεχνών μη αρεστών στη χούντα, πετυχαίνοντας να γίνει η επιχείρηση του κέντρο πολιτισμού και έκφρασης του καλλιτεχνικού κόσμου που ασφυκτιούσε από την λογοκρισία και τους περιορισμούς που είχαν επιβληθεί.

Αλλά και τα χρόνια της μεταπολίτευσης το «Κύτταρο» των φοιτητικών μας χρόνων ήταν πάντα ο χώρος της ανάδειξης νέων καλλιτεχνών και νέων ρευμάτων, ένας χώρος πρωτοπορίας και δημιουργίας.

Ο Ανδρέας διαδραμάτισε πρωταγωνιστικό ρόλο με μόνιμο κίνητρο την αγάπη για την μουσική και την τέχνη, αγκάλιασε με θέρμη νέους καλλιτέχνες και ανέδειξε νέα ταλέντα.

Οι συμπατριώτες του, όλοι οι Ζακυνθινοί λυπούμαστε για το θάνατο του και τον ευχαριστούμε για την προσφορά του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ