ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στιγμές τρόμου για τη αρραβωνιαστικιά του Ο'Σάλιβαν

Actress Laila Rouass poses for the photographers as she arrives at Royal Albert Hall, in central London for the Mobo music Awards, Thursday Sept. 22, 2005. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)
Λάιλα Ρουας (AP Photo/Lefteris Pitarakis) AP

Η Βρετανίδα ηθοποιός, Λάιλα Ρουας, αρραβωνιαστικιά του πρωταθλητή του σνούκερ, Ρόνι Ο'Σάλιβαν, βρισκόταν στην Βαρκελώνη και για να σωθεί κρύφτηκε μέσα σε ένα ψυγείο!

Στιγμές τρόμου έζησε η Λάιλα Ρουας. Η Βρετανίδα ηθοποιός, η οποία από το 2013 έχει αρραβωνιαστεί τον Ρόνι Ο'Σάλιβαν, έκανε διακοπές στην Βαρκελώνη και βρισκόταν δίπλα στο σημείο όπου έγινε η τρομοκρατική επίθεση.

Τόσο η ίδια όσο και οι υπόλοιποι που βρίσκονταν στο εστιατόριο όπου έτρωγε κρύφτηκαν μέσα στο ψυγείο για να σωθούν.

Μάλιστα, μόλις ηρέμησε λίγο η κατάσταση άρχισε να ενημερώνει τους θαυμαστές της μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο twitter για όσα συνέβαιναν. "Στη μέση της επίθεση. Κρύβομαι σε ένα ψυγείο εστιατορίου. Έγιναν τόσο γρήγορα. Προσεύχομαι για την ασφάλεια όλων" ήταν το πρώτο της tweet και στη συνέχεια ανέφερε για τους πυροβολισμούς που ακούγονταν και για το ανθρωποκυνηγητό που είχε εξαπολύσει η αστυνομία.

"Μόλις άκουσα πυροβολισμούς. Οι αστυνομικοί κατεβαίνουν το δρόμο και ψάχνουν για κάποιο. Άκουσα ότι ο ένας ύποπτος πυροβολήθηκε. Όλη η περιοχή είναι γεμάτη με οπλισμένους αστυνομικούς" ήταν ορισμένα από όσα έγραψε.

Στο τέλος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους του εστιατορίου για το γεγονός ότι πρόσεξαν εκείνη και τους υπόλοιπους θαμώνες. "Θέλω να ευχαριστήσω το προσωπικό του εστιατορίου που παρέμεινε ψύχραιμο και μας διατήρησε ασφαλείς. Σε αγαπάω Βαρκελώνη" έγραψε χαρακτηριστικά.

Photo credis: AP Photo/Lefteris Pitarakis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ