ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΣΚΙΑΔΕΙΑ 2016 – Αθρόα η συμμετοχή κόσμου στους Αγώνες και Ισχυρά Κοινωνικά Μηνύματα

ΣΚΙΑΔΕΙΑ 2016 – Αθρόα η συμμετοχή κόσμου στους Αγώνες και Ισχυρά Κοινωνικά Μηνύματα

Με αθρόα συμμετοχή κόσμου, τόσο ως συμμετέχοντες όσο και ως θεατές, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο Ιστορικότερος Αγώνας Δρόμου ΣΚΙΑΔΕΙΑ 2016, την Κυριακή 17 Απριλίου στην Παιανία.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Με αθρόα συμμετοχή κόσμου, τόσο ως συμμετέχοντες όσο και ως θεατές, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο Ιστορικότερος Αγώνας Δρόμου ΣΚΙΑΔΕΙΑ 2016, την Κυριακή 17 Απριλίου στην Παιανία.

Πάνω από 750 παιδιά που έλαβαν μέρος στους Σχολικούς Αγώνες, γέμισαν την Πλατεία της Παιανίας με χαμόγελα και χαρά δημιουργώντας μια γιορτινή ατμόσφαιρα και δίνοντας το δικό τους χαρμόσυνο μήνυμα της συμμετοχής, του ευ αγωνίζεσθαι και της αθλητικής άμιλλας.

Επίσης, με ζωγραφιές τους και μηνύματα για την Ειρήνη, τα οποία είχαν αναρτηθεί κατά μήκος της διαδρομής των 400μ, τα παιδιά τόνισαν με τον δικό τους ξεχωριστό και μοναδικό τρόπο το ισχυρό κοινωνικό μήνυμα των Αγώνων υπέρ της Παγκόσμιας Ειρήνης. Τα έργα των μικρών καλλιτεχνών θα εκτεθούν στις Πολιτιστικές Γιορτές του Αγίου Αθανασίου στην Παιανία.

Πολλοί ήταν και οι συμμετέχοντες στα 1500μ Fun Race όπου διασκέδασαν απολαμβάνοντας τη διαδρομή μέσα στην παλιά πόλη της Παιανίας σε χαλαρούς ρυθμούς. Επίσης, αίσθηση δημιούργησε και η συμμετοχική Ποδηλατοδρομία των 3χλμ που πραγματοποίησε ο σύλλογος της Ποδηλατικής Βόλτας Παιανίας.

Μεγάλοι νικητές στον Αγώνα των 10χλμ ο Παναγιώτης Παπανδρεόπουλος με χρόνο 00:36:02 και στις γυναίκες η πρωταθλήτρια του Παναθηναϊκού και της ομάδας της GoSport, Έλενα Λεβεντάκη με χρόνο 00:38:51.

Συγκινητική ήταν η συμμετοχή στα 800μ. των αθλητών ΑμΕΑ του Αθλητικού Σωματείου Παιανίας "Άγιος Χριστοφόρος" στο οποίο διατέθηκαν εξ' ολοκλήρου τα έσοδα του Αγώνα από την συμμετοχή των αθλητών στα 10χλμ και στα 1500μ Fun Race, υποστηρίζοντας την προσπάθεια της Παραολυμπιακής Ομάδας του Σωματείου η οποία έχει προκριθεί με 6 αθλητές της στους Παραολυμπιακούς Αγώνες ΡΙΟ 2016.

Η εκδήλωση έκλεισε με συμβολική δενδροφύτευση από τους μαθητές των Σχολείων του Δήμου Παιανίας σε Λόφο της περιοχής, η οποία στόχο είχε την οικολογική ευαισθητοποίηση των μαθητών και την συμβολή τους στην προστασία του περιβάλλοντος.

Χορηγοί - Υποστηρικτές Διοργάνωσης: η εταιρεία ΔΕΛΤΑ με χυμούς LIFE, Κέντρο Αποκατάστασης & Αποθεραπείας ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ, ΔΙΟΣ φυσικό μεταλλικό νερό, HELL ENERGY, SAUCONY GREECE, HAPPY DOG, MVS Μαυρίδης Α.Ε., ΑΝΕΤΑ ΚΑΦΕ, MATTIERA Graphic Design

Χορηγοί Επικοινωνίας: Running News, ΕΡΑ ΣΠΟΡ, Sport24.gr".

ΣΚΙΑΔΕΙΑ 2016 – Αθρόα η συμμετοχή κόσμου στους Αγώνες και Ισχυρά Κοινωνικά Μηνύματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ