ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πέφτει η αυλαία του 2017 Skyrunner Series by Salomon.

Πέφτει η αυλαία του 2017 Skyrunner Series by Salomon.

Με έναν από τους πλέον ιστορικούς κι απαιτητικούς αγώνες ορεινού τρεξίματος στην Αττική, τον AlpamayoPro Trail Race, πέφτει η αυλαία του 2017 Skyrunner Series by Salomon.

Η ελίτ των Ελλήνων αθλητών αλλά κι ορισμένοι από τους καλύτερους ξένους, θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό με φόντο την εντυπωσιακή φύση της βορειοανατολικής Πάρνηθας.

Η κλασική διαδρομή του αγώνα που συμπεριλαμβάνεται στο πρωτάθλημα έχει μήκος 25 χιλιόμετρα με 1500 μέτρα θετικής υψομετρικής. Η εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα και όλα τα happenings θα πραγματοποιηθούν στην καταπράσινη περιοχή Μακρυχώραφο στο Kατσιμίδι της Πάρνηθας. Η διαδρομή εκτυλίσσεται σε ένα πολύ τεχνικό τερέν με έντονες αλλαγές που θα δοκιμάσει τα όρια της φυσικής κατάστασης αλλά και τη στρατηγική ετοιμότητα των αθλητών.

Πλην της κλασσικής διαδρομής, οι πιο άπειροι από τους συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις αντοχές τους είτε σε αυτή της Trail Entry, μήκους 7 χιλιομέτρων, είτε να συμμετάσχουν στην Trail Race Relay 25 χιλιομέτρων, αλλάζοντας τη σκυτάλη στο υψηλότερο σημείο της στο ορειβατικό καταφύγιο Φλαμπούρι, λίγο πριν το μέσο της διαδρομής.

Στο τέλος των αγώνων θα γίνουν και οι απονομές του Πρωταθλήματος 2017 Skyrunner Series by Salomon ρίχνοντας την αυλαία σε μια ακόμα αγωνιστική χρονιά!

Photo Credits: Loukas Hapsis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ