ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο τελικός του GFWT & Naxian Freestyle Contest στην Νάξο

Ο τελικός του GFWT & Naxian Freestyle Contest στην Νάξο

Το Greek Freestyle Windsurf Tour, που ξεκίνησε τον Μάιο με 1ο stop το Δρέπανο Αχαΐας, έρχεται στην Νάξο στις 24 και 25 Οκτωβρίου, να συναντήσει το Naxian Freestyle Contest και μαζί να υποδεχτούν τους top αθλητές του freestyle windsurf, σε ένα διήμερο γεμάτο action και εικόνες από το πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί, υπό την διοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Μετά από αρκετή προετοιμασία και αναμονή για τις σωστές καιρικές συνθήκες, δόθηκε τέλος στο waiting period και η Νάξος -και συγκεκριμένα η παραλία Laguna στον Άγιο Γεώργιο- είναι πανέτοιμη για να υποδεχτεί το μεγαλύτερο Freestyle Windsurf event με την υπογραφή μιας πολύ δυνατής συνεργασίας.

Η Laguna αποτελεί μια μοναδική φυσική πίστα αγώνων με πολύ δυνατό αέρα και flat νερό – ιδανικές για τους αγώνες συνθήκες! Η διοργάνωση έχει φροντίσει παροχές για τους αθλητές, όπως δωρεάν διαμονή, διατροφή, πλούσια δώρα για τους νικητές και το χρηματικό έπαθλο των 1.000€ για τους 6 καλύτερους της διοργάνωσης.

Την διοργάνωση υπογράφει το WBSF σε συνεργασία με την διοργανωτική ομάδα του Naxian Freestyle Contest και συγκεκριμένα με το Laguna Beach Park, Flisvos Sport Club και Flisvos WaterSports.

Στόχος της συνεργασίας είναι να καθιερωθούν οι αγώνες ως μια παγκοσμίων προδιαγραφών διοργάνωση, που σκοπό έχει την προώθηση του αθλήματος, την ανάδειξη της τοπικής κοινωνίας αλλά και γενικότερα της Ελλάδας, με τις υπέροχες εικόνες που προσφέρουν οι αθλητές του freestyle windsurf με φόντο τις ομορφιές των ελληνικών ακτογραμμών.

Φέτος το Naxian Freestyle Contest και ο μεγάλος τελικός του GFWT διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ενώ μεγάλος χορηγός είναι η εταιρεία Veronis Jacobsen Development & Construction που για 2η συνεχή χρονιά στηρίζει την προσπάθεια αυτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ