ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μοναδικά μετάλλια στο 2ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης της Νέας Σμύρνης

Μοναδικά μετάλλια στο 2ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης της Νέας Σμύρνης

Μετάλλια με τρισδιάστατα σχέδια θα παραλάβουν όσοι τερματίσουν στον 2ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης της Νέας Σμύρνης, στις 2 Οκτωβρίου στη Νέα Σμύρνη.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Με τρισδιάστατες παραστάσεις που έχουν αποτυπωθεί με ειδική τεχνική, από εξαιρετικής ποιότητας κράμα και σε τρεις διαφορετικές εκδοχές – χρυσό, ασημί και χάλκινο – έχει δημιουργηθεί το φετινό μετάλλιο που περιμένει όσους τερματίσουν στο 2ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης της Νέας Σμύρνης, στις 2 Οκτωβρίου στη Νέα Σμύρνη.

Στη μία όψη το κάθε μετάλλιο έχει αποτυπωμένο το λογότυπο της διοργάνωσης – τρεις δρομείς οι οποίοι τρέχουν μπροστά από το εμβληματικό κωδωνοστάσιο της Αγίας Φωτεινής – και στη δεύτερη φέρει τα λογότυπα του Πολιτιστικού Οργανισμού και του Γραφείου Αθλητισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης.

Το κάθε μετάλλιο έχει διάμετρο 7 εκατοστών, πάχος 5 χιλιοστών και ζυγίζει περισσότερο από 100 γραμμάρια- δημιουργία της εταιρείας «Αθλητικά έπαθλα Olympus» - ενώ το στοιχείο που κάνει τα μετάλλια της διοργάνωσης «Αγώνες Ιστορικής Μνήμης» να ξεχωρίζουν είναι ότι δεν είναι απλώς ανάγλυφα.

Μοναδικά μετάλλια στο 2ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης της Νέας Σμύρνης

Οι παραστάσεις αποδίδονται τρισδιάστατες στην επιφάνεια χάρη σε επεξεργασία με ειδικό μηχάνημα, γεγονός που τις κάνει να δείχνουν πιο εντυπωσιακές.

Τα μετάλλια για τους δρομείς που θα τερματίσουν στον αγώνα των 10 χλμ θα έχουν χρυσό χρώμα, για τους συμμετέχοντες στον αγώνα των 5 χλμ θα έχουν ασημί χρώμα και για όσους τερματίσουν στον αγώνα των 2,5 χλμ θα έχουν το χρώμα του χαλκού.

Οι εγγραφές συνεχίζονται μέσα από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης, αλλά και αυτοπροσώπως στο περίπτερο του αγώνα στο Άλσος του Δήμου Νέας Σμύρνης.

Για περισσότερες πληροφορίες, www.neasmirnihistoricrun.gr , www.facebook.com/Nea-Smyrni-Historic-Run ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ