ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με λάμψη Ολυμπιονικών το 1ο MaskaRun

Με λάμψη Ολυμπιονικών το 1ο MaskaRun

Με τη συμμετοχή μελών του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (06/03) το 1ο MaskaRun στον Ορχομενό.

Χαμόγελα, πολύχρωμα πρόσωπα, ξεχωριστές μεταμφιέσεις, χορός, πολλοί θεατές και η παρουσία πέντε Ολυμπιονικών ήταν το χαρακτηριστικό της επιτυχίας του 1ου MaskaRun που έγινε την Κυριακή 6 Μαρτίου στον Ορχομενό.

Ο Σύλλογος Ολυμπιονικών συμμετείχε μαζί με άλλους δρομείς στον πρωτότυπο αυτό αγώνα και έτρεξαν στους δρόμου του ιστορικού Ορχομενού οι: Βούλα Κοζομπόλη (Υδατοσφαίριση), Βούλα Ζυγούρη (Πάλη), Νίκη Μπακογιάννη (Άλμα εις Ύψος), Εύα Χριστοδούλου (Ρυθμική Γυμναστική) και Μαρία-Λουίζα Βρυώνη (Πάλη).

Στον διαδικτυακό χώρο του Συλλόγου Ολυμπιονικών μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, οι Ολυμπιονίκες δημοσίευσαν το παρακάτω κείμενο:

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΙΑ, ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟ 1ο MASKA RUN ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ!!! Η Ομάδα Δρομέων του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών λοιπ...

Posted by Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών on  Sunday, 6 March 2016

Οι κάτοικοι του Ορχομενού ανταπέδωσαν την ύψιστη τιμή που τους έγινε από την παρουσία των πέντε Ολυμπιονικών μας, με επευφημίες και παρατεταμένα χειροκροτήματα, ενώ όλοι ήθελαν να μη χάσουν αυτές τις στιγμές και φωτογραφίζονταν μαζί τους.

Οι Ολυμπιονίκες μας εκτός από την γνωριμία με τον Ορχομενό που έκαναν μέσω της διαδρομής, έτυχαν και της απλόχερης φιλοξενίας των κατοίκων και ιδιαίτερα των διοργανωτών της εκδήλωσης του Πολιτιστικού και Παραδοσιακού Συλλόγου Ορχομενού, του Προέδρου του Γιάννη Κιαλιου των μελών του ΔΣ καθώς και του εμπνευστή του αγώνα Μπάμπη Ζαννιά οποίος έκανε και την παρουσίαση της εκδήλωσης ενώ όπως τόνιζε: “Δεν έχουμε τείχη να γκρεμίσουμε για τους Ολυμπιονίκες μας, τα γκρεμίσαμε για τον αρχαίο Ορχομένιο Ολυμπιονίκη Ασώπιχο και τώρα στους σύγχρονους δίνουμε την αγάπη, τη φιλία, τη φιλοξενία και την ευγνωμοσύνη μας”.

Εκτός των Ολυμπιονικών την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και μέλος του ΔΣ της Ευρωπαϊκής Ένωσης Κλασικού Αθλητισμού DSC_0969Παναγιώτης Δημάκος, ο Δήμαρχος της πόλης Λουκάς Υπερήφανος, ο πρόεδρος του ΔΣ Λάμπρος Ρόδης, ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Νταβαλούμης, ο πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου Βασίλης Τσαγαλάς, Δημοτικοί Σύμβουλοι και άλλοι.

Με λάμψη Ολυμπιονικών το 1ο MaskaRun

Οι νικητές

Οι Συμμετοχές ξεπέρασαν κατά πολύ τις προσδοκίες των διοργανωτών ενώ αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν οι συμμετέχοντες από άλλα μέρη που ήρθαν να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, από την Αθήνα και άλλες γειτονικές περιοχές.

Στον αγωνιστικό τομέα νικητές ήταν όλοι οι συμμετέχοντας! Αυτός ήταν άλλωστε και ο στόχος των διοργανωτών, η χαρά της συμμετοχής και ο τερματισμός. Παρόλα αυτά ως τους πρώτους που έκοψαν το νήμα δόθηκαν κύπελλα ανά DSC_0981κατηγορία τους Νικητές του 1ου MaskaRun Ορχομενού 2016 που ήταν οι εξής

Ανδρών: Ξανθόπουλος Σταύρος (μασκαρεμένος κύκνος) – Γυναικών: Φραγκοπούλου Κλεοπάτρα – Αγοριών: Μυρτέλι Ιγκλέντις – Κοριτσιών: Τούντα Λητώ ενώ η τελευταία ήταν και η τυχερή της κλήρωσης που έγινε με βάση τον αριθμό που είχε ο κάθε συμμετέχων, κερδίζοντας το tablet που αθλοθέτησε ο κ Γιάννης Κιαλιός.

Το 1ο MaskaRun έγραψε παγκόσμια ιστορία, ολοκληρώθηκε και πέρασε στο παρελθόν, αφήνει όμως παρακαταθήκη για το μέλλον και θα θεσμός!!!

Άλλωστε το MαskaRun «γεννήθηκε» στον Ορχομενό!!!

Αυτό που έλεγαν όλοι μετά το τέλος τοDSC_0979υ αγώνα ήταν η ευχή ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΛΙ ΕΔΩ. Σίγουρα αυτό γεμίζει αισιοδοξία τους διοργανωτές που άρχισαν ήδη τον σχεδιασμό για το 2ο Maskarun Ορχομενού 2017!

Τώρα όμως προέχει το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 13 Μαρτίου για το οποίο οι προετοιμασίες έχουν μπει στην τελική ευθεία ενώ ο διοργανωτής Σύλλογος ΠΠΣΟ στέλνει πρόταση συμμετοχής σε όλους να επισκεφτούν και να λάβουν μέρος στο κορυφαίο καρναβάλι της Στερεάς Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ