KICKBOXING

Θεοφάνους: "Είμαστε πανέτοιμοι"!

Θεοφάνους: "Είμαστε πανέτοιμοι"!

Διαβάστε τι δήλωσε ο Γιάννης Θεοφάνους, διοργανωτής του "International Fight Club Open 2016" και ομοσπονδιακός προπονητής, μιλώντας για την κορυφαία διοργάνωση πολεμικών τεχνών που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 16-17 Απριλίου 2016, στο Ολυμπιακό Κλειστό στο Γαλάτσι.

" Είμαστε πανέτοιμοι για μια ακόμα σπουδαία διοργάνωση. Αν και απομένουν 20 και πλέον μέρες για την διοργάνωση, όλα σχεδόν είναι έτοιμα. Έχουμε και την εμπειρία και την δυνατή ομάδα ανθρώπων για να λειτουργήσουν όλα ιδανικά. Θέλουμε και μπορούμε να διοργανώσουμε με επιτυχία την κορυφαία διοργάνωση κικ μπόξινγκ και μουάι τάι της χρονιάς", σχολίασε αρχικά.

Το κορυφαίο διεθνές διασυλλογικό πρωτάθλημα κικ μπόξινγκ και μουάι τάι που θα γίνει από την Μαχητική Λέσχη Γαλατσίου (Fight Club Galatsi), με την αιγίδα της Ομοσπονδίας κικ μπόξινγκ (ΠΟΚ) και του Δήμου Γαλατσίου, στην μνήμη του Ραμόν Ντέκερς.

Μια διοργάνωση που απευθύνεται σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και θα συμμετάσχουν οι κορυφαίοι ελληνικοί και ευρωπαϊκοί σύλλογοι, με καταλυτική ημερομηνία συμμετοχής την 11η Απριλίου 2016. Ένα διήμερο διεθνές τουρνουά που απευθύνεται σε παιδιά και ενήλικους, γυναίκες και άνδρες, αρχάριους και προχωρημένους αθλητές και θα πραγματοποιηθεί, σε έξι (6) αγωνιστικούς χώρους.

Εκτός από τα Kick-Light, Low-kicks, K1, και Muay Thai, για πρώτη φορά, θα υπάρξουν και 3 κατηγορίες Ομαδικού Kick-Light, που θα αφορούν προχωρημένους αθλητές, σε αγώνες 2x2, με χρηματικό έπαθλο.

TAGS KICKBOXING
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ