KICKBOXING

Μεγάλες μάχες στο No Limits!

Μεγάλες μάχες στο No Limits!

Tο No Limits, δύο μήνες μετά το τελευταίο απόλυτα επιτυχημένο ραντεβού με τους οπαδούς του, επιστρέφει το Σάββατο, 30 Ιουλίου, στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας.

Έτος γιορτινό το 2016 για την κορυφαία και μακροβιότερη τηλεοπτική, μαχητική διοργάνωση της χώρας μας, το No Limits, δύο μήνες μετά το τελευταίο απόλυτα επιτυχημένο ραντεβού με τους οπαδούς της, επιστρέφει το Σάββατο 30 Ιουλίου στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας.

Στο υπέροχο Θέατρο που συμπληρώνει 30 χρόνια λειτουργίας και που θα φιλοξενήσει μεγάλα ονόματα του πολιτισμού (Μαρινέλλα, Κιμούλης , Yasmin Levy, κ.α.λ), εντάχθηκε το κορυφαίο promotion της Γεωργίας Μπιτάκου, που συνδυάζει πάντα αθλητισμό και τουριστική προβολή της χώρας μέσα από αναρίθμητες περιοδείες και διοργανώσεις σε Ολυμπιακά Στάδια, Μεσαιωνικά Κάστρα, Αρχαία και σύγχρονα Θέατρα.

Με αφορμή τα δέκα χρόνια του θεσμού και καλεσμένος της διοργανώτριας , θα έρθει για πρώτη φορά στη χώρα μας ο διάσημος παγκοσμίως, κυρίως μέσα από τη δημοφιλή Αμερικάνικη σειρά ‘’Spartacus’’, Νεοζηλανδός ηθοποιός (με ρίζες Maori), Manu Bennett.

Ο αήττητος Γαλάτης μονομάχος, στη σειρά, ‘’Crixus’’, γνώστης και ο ίδιος πολεμικών τεχνών, θα παραστεί στο No Limits, στο Κατράκειο και στη συνέχεια θα ακολουθήσει οδοιπορικό σε Αθήνα, Μαραθώνα, Μύκονο, Πάτμο, Ρόδο, Κρήτη, Σαντορίνη, σε ένα project που ετοίμασε η διοργανώτρια με τη στήριξη ιδιωτών και κάποιων Δήμων, προκειμένου να προβληθεί η απαράμιλλη ομορφιά, από ιστορική και πολιτιστική άποψη, των περιοχών .Οπτικοακουστικό και φωτογραφικό υλικό θα προβληθεί και σε διεθνή ΜΜΕ που αναμεταδίδουν τις πρωτοβουλίες του κ. Bennett, ικανοποιώντας την περιέργεια των εκατοντάδων χιλιάδων θαυμαστών του ανά τον κόσμο!

Εξαιρετικό για άλλη μια φορά και το αγωνιστικό κομμάτι, διατηρώντας τον πήχη ψηλά, ειδικά μετά τις συγκλονιστικές μάχες που έζησε το φιλοθεάμων κοινό, στο Ολυμπιακό Πυγμαχίας, πριν δύο μήνες(No Limits ‘’Star Wars’’).

Στην προεξέχουσα μάχη της βραδιάς, ο γνωστός για τα τεράστια ψυχικά αποθέματα και το θεαματικό αγωνιστικό ταπεραμέντο του, Γιάννης Μανωλάς, θα βρεθεί αντιμέτωπος σε μάχη revenge , με τον κορυφαίο Τυνήσιο Ismail El Brouzini. Μια μάχη αμφίρροπη και συγκλονιστικά δυνατή που κανείς δεν είναι σε θέση να προβλέψει το αποτέλεσμα.

Αθλητές από κορυφαίες σχολές της Αττικής, θα συμμετέχουν στην καλοκαιρινή έκδοση του No Limits, σε πολύ δυνατές αναμετρήσεις, υπερασπιζόμενοι την τιμή της σχολής τους και της τέχνης τους, μια και θα αγωνιστούν σε όλα τα στυλ Kick Boxing, Muay Thai, MMA, Boxing, προσφέροντας ένα ανεπανάληπτο πλούσιο θέμα στο κοινό.

Παράλληλα με τους αγώνες και την παρουσίαση του εκλεκτού καλεσμένου, όπως πάντα φωτορυθμικά, μουσική, χορευτικά δρώμενα, video art, θα συνθέσουν για άλλη μια φορά μια μαγική βραδιά , που η διοργανώτρια αρχή ευελπιστεί να χαραχτεί για πάντα στις μνήμες μας!

Όλοι οι αγώνες είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του θρύλου της Πυγμαχίας ,Μοχάμεντ Άλι, που πρόσφατα έχασε τη ζωή του, στην πιο δύσκολη μάχη της πορείας του, εναντίον της νόσου Πάρκινσον.

Το No Limits διεξάγεται στο Κατράκειο , με την υποστήριξη του Δήμου Νίκαιας –Αγ.Ι.Ρέντη.

NO LIMITS XXVIII

‘’The Vengeance’’

Σάββατο 30/7/2016

Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας

Έναρξη 21:30 (pre game 19:30)

Είσοδος: 15€

Προπώληση: Tickethouse –Ticketpro/YAVA Fitness Center/Δημαρχείο Νίκαιας

TAGS KICKBOXING
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ