KICKBOXING

Ξέσπασμα Ζαμπίδη για το "Σκοπιανό"

Ξέσπασμα Ζαμπίδη για το "Σκοπιανό"

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης, με ανάρτηση στο facebook, πήρε θέση για το ζήτημα που έχει προκύψει με την ονομασία της ΠΓΔΜ, υποστηρίζοντας πως "η Μακεδονία είναι μία, είναι ελληνική κι αυτό δεν αμφισβητείται".

Το ζήτημα με την ονομασία της ΠΓΔΜ παραμένει στην πρώτη γραμμή της ειδησεογραφίας, αφού δεν έχει υπάρξει, μέχρι στιγμής, κοινός τόπος για συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Οι εξελίξεις γύρω απ' το συγκεκριμένο θέμα προκάλεσαν την αντίδραση του Μιχάλη Ζαμπίδη, ο οποίος μέσω ανάρτησης στο facebooκ, πήρε θέση, υποστηρίζοντας πως "η Μακεδονία είναι μία, είναι ελληνική κι αυτό δεν αμφισβητείται".

Παράλληλα, έκανε λόγο για "ντροπή" και "διαστρέβλωση της ιστορίας" απ' την πλευρά των Σκοπιανών, ζητώντας τους "να βρείτε μέσα σας τη δύναμη να αναγνωρίσετε το δικό σας αυτόφωτο έθνος".

"Είναι ανείπωτη ντροπή το να προσπαθείς να κλέψεις την ταυτότητα ενός έθνους. Να καπηλεύεσαι ρίζες που δεν έχεις. Να διαστρεβλώνεις την ιστορία για να αποκτήσεις αξία. Και είναι ακόμα μεγαλύτερη ντροπή οι αρχηγοί του αυτού του κόσμου να αναδιπλώνονται μπροστά σε αυτό... χωρίς συστολή.

Γείτονες των Σκοπίων, έχετε ακόμα χρόνο να επιλέξετε την αξιοπρέπεια. Να δώσετε την ευκαιρία στα παιδιά σας να μεγαλώσουν με περηφάνια και με το κεφάλι ψηλά, βρείτε μέσα σας τη δύναμη να αναγνωρίσετε το δικό σας αυτόφωτο έθνος, μην το απαξιώνετε.

Η Μακεδονία μας είναι μία, είναι Ελληνική κι αυτό δεν αμφισβητείται", αναφέρει η ανάρτησή του.

Photo Credits: Παντελής Ζερβός

TAGS KICKBOXING
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ