Φοβερές μπουνιές και κλωτσιές ο Λουκάς Βύντρα - Kick Boxing - SPORT 24
KICK BOXING

Φοβερές μπουνιές και κλωτσιές ο Λουκάς Βύντρα

Βύντρα

Φοβερές μπουνιές και κλωτσιές ο Λουκάς Βύντρα

Ο Λουκάς Βύντρα ήταν ανέκαθεν ο αγαπημένος παίκτης των προπονητών. Καλογυμνασμένος και πειθαρχημένος. Ακόμα και σήμερα, σε ηλικία 35 ετών, "κρατιέται". Δείτε τις τρομερές μπουνιές και κλωτσιές του και θα καταλάβετε. (VIDEOS).

Στην Ομόνοια συνεχίζει την καριέρα του ο Λουκάς Βύντρα. Σε ηλικία 35 ετών ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού εξακολουθεί και κάνει αυτό αγαπά. Το ξέρατε, όμως, ότι πλην του ποδοσφαίρου έχει και μια δεύτερη... αγάπη;

Ναι, το kickboxing. Στις διακοπές του, και όχι μόνο, αφιερώνει αρκετές ώρες στο συγκεκριμένο σπορ. Ο Βύντρα παραμένει καλογυμνασμένος. Δείτε μερικά βίντεο από την προπόνηση που έκανε το περασμένο καλοκαίρι και θα καταλάβετε:

SHARE:
ONEFUN

ONEFUN

Το δρομολόγιο του 140 είναι ό,τι πιο κοντά στο ταξίδι στο κέντρο της Γης

Ένας δημοσιογράφος του Oneman έκανε μια ολόκληρη διαδρομή του 140 και είναι ακόμα μαζί μας. Αρτιμελής και ψυχικά υγιής (;).

HOT RIGHT NOW

HOT RIGHT NOW

Οι 5 υποψήφιες για 'Model Of The Year'. Σε ποια θα έδινες τον τίτλο;

Να σημειώσουμε πως δύο από τις πέντε είναι αδερφές. Άδικο, αλλά σέξι.

ΧΑΡΤΗΣ

ΧΑΡΤΗΣ

Σε τι είναι καλύτεροι οι πολίτες κάθε χώρας;

Επειδή κάθε χώρα διαφέρει από τις υπόλοιπες, έρευνα δείχνει τι κάνουν καλύτερα οι πολίτες. Σε τι είναι καλύτεροι οι Έλληνες (Pics)

BINTEO

BINTEO

Παντρεύτηκε τον άνθρωπο που της δώρισε μέρος του συκωτιού του

Εκείνος της δώρισε μέρος του συκωτιού του, σώζοντας της τη ζωή, και εκείνη τον παντρεύτηκε. Μια ιστορία αληθινής αγάπης (Vids)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24