ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ήλιος, θάλασσα και windsurfing!

Ήλιος, θάλασσα και windsurfing!

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του windsurfing, Tony Frey, μας μαθαίνει τα μυστικά του αθλήματός της και αποτυπώνει μέσα από μαγικές φωτογραφίες τη θάλασσα και το καλοκαίρι. Το μυστικό της και οι υπέροχες εικόνες...

Κάτοικος Ελλάδας είναι τα τελευταία χρόνια η Tony Frey, η Αγγλίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια του windsurfing, η οποία διδάσκει τα μυστικά του αθλήματος σε μικρούς και μεγάλους μέσω της σχολής που έχει δημιουργήσει.

Ήλιος, θάλασσα και windsurfing!

" Η μέρα έχει άλλα χρώματα όταν στο πρόγραμμά μου έχω προπονήσεις με τα παιδάκια που διψάνε για παιχνίδι και είναι γεμάτα ενέργεια", αποκαλύπτει η Tony, η οποία ζει για τη θάλασσα, τον ήλιο και φυσικά το windsurf.

" Για μένα οι λέξεις καλοκαίρι και θάλασσα, σημαίνουν σκληρή δουλειά, πολύωρες προπονήσεις και πειθαρχημένα προγράμματα. Ωστόσο νιώθω τυχερή κι ευλογημένη που μπορώ να κάνω αυτό που πραγματικά αγαπάω. Μια ημέρα στη θάλασσα είναι πολύ δύσκολη και κουραστική, αλλά ταυτόχρονα έχει τη δύναμη να με ηρεμεί".

Ήλιος, θάλασσα και windsurfing!

Παράλληλα με το windsurfing, η Tony Frey ανακάλυψε κι ένα ακόμα πάθος που ήταν καλά κρυμμένο μέσα της και της το "έβγαλε" το αγαπημένο της άθλημα. Τη φωτογραφία!

" Ένας από τους λόγους που με έκαναν να αφοσιωθώ με όλη μου την ψυχή στο windsurfing ήταν και οι ευκαιρίες που μου έδινε να ταξιδέψω, να γυρίσω τον κόσμο. Ήταν μεγάλη μου λαχτάρα αυτό! Όλη αυτή η εμπειρία δεν θα μπορούσε να έχει αποτυπωθεί διαφορετικά χωρίς και την παράλληλα ερασιτεχνική μου αδυναμία στη φωτογραφία και video. Πολλές φορές για να δω ακόμα και τεχνικά λάθη η χρήση video με βοήθησε πολύ. Σήμερα πλέον που η τεχνολογία έχει εξελιχθεί τόσο πολύ έχουμε τη δυνατότητα να αποτυπώνουμε τη κάθε στιγμή με τη σανίδα real time και μέσα από ένα υποκειμενικό πλάνο", τονίζει.

Ήλιος, θάλασσα και windsurfing!

Φανταστείτε τι μαγικές εικόνες θα μπορούσε να συγκρατήσει για πάντα, και όχι μόνο στη μνήμη της, χρησιμοποιώντας μία φωτογραφική μηχανή την ώρα που "έσκιζε" τα κύματα.

" Είχα κρύψει καλά μέσα μου το πόσο μου αρέσει η φωτογραφία, μέχρι που οι άνθρωποι της Κωτσόβολος με προσκάλεσαν να αποτυπώσω τη ζωή μου μέσα από μια DSLR φωτογραφική μηχανή . Σκέφτηκα πως με μια τέτοια μηχανή θα μπορούσα να δείξω σε όλους στιγμιότυπα της καθημερινότητάς μου εντός κι εκτός προπονήσεων ", επισημαίνει, αναφερόμενη στις τεχνολογικά προηγμένες DSLR , που έχουν μοναδικές ιδιότητες και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Ήλιος, θάλασσα και windsurfing!

Επομένως, η Tony έκανε το όνειρό της πραγματικότητα. Κατάφερε να συνδυάσει με τον ιδανικότερο τρόπο δύο πράγματα που λατρεύει.

" Το windsurf είναι η ζωή μου. Απ' ό,τι φαίνεται, χάρη στον Κωτσόβολο, τώρα είναι και η φωτογραφία! Είναι ωραίο τελικά που μπορώ να μοιραστώ μαζί σας όλα όσα ζω πάνω στη σανίδα μου, με τη βοήθεια ενός κλείστρου!".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ