MMA

Ζώης Καπερώνης: Να ανέβω στο βάθρο του Πανευρωπαϊκού

Ζώης Καπερώνης: Να ανέβω στο βάθρο του Πανευρωπαϊκού

Άλλη μία σπουδαία εμφάνιση για τον έμπειρο Jiu Jitsu fighter Ζώη Καπερώνη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Brazilian Jiu Jitsu στην ανοιχτή κατηγορία, των μωβ ζωνών Adult το Σαββατοκύριακο.

Ο Ζώης Καπερώνης που προέρχεται από την Gracie Barra Greece και το EFL Academy μιλάει στο Fightsports.gr για τα μελλοντικά σχέδια που περιλαμβάνουν και τις μικτές πολεμικές τέχνες.

Zώη άλλη μία επιτυχία για σένα στο Jiu Jitsu. Nιώθεις ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις και ποιος είναι ο επόμενος στόχος σου;
«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνιση μου. Έδωσα ότι μπορούσα στους αγώνες μου. Θέλω να ανέβω στο βάθρο του Πανευρωπαϊκού No Gi πλέον, που γίνεται στην Ιταλία 1 και 2 Απριλίου. Έχω δίπλα τις δύο ομάδας μου Gracie Barra των Χρήστου Μαρκέζ, Άρη Χατζηιακώβου, Nίκο Αργυράκη αλλά και τον Δημήτρη Μόχου Παπακωνσταντίνου από το EFL Academy.Στις σκέψεις μου είναι να δώσω και άλλους αγώνες ΜΜΑ αλλά πρώτα θέλω να πέσω στα 93 κιλά από τα 100".

Το Jiu Jitsu ανεβαίνει στην Ελλάδα. Τι θεωρείς ότι λείπει για να απογειωθεί στην χώρα μας;
«Πιστεύω ότι έχει ανοδικές τάσεις στην Ελλάδα. Αναπτύσσεται το άθλημα και μπαίνουν περισσότεροι αθλητές. Υπάρχει δρόμος πάντως για να φτάσουμε το Jiu Jitsu σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Χρειάζονται περισσότεροι αγώνες σε υψηλό level, για να έχουν εμπειρίες οι αθλητές».

Έχεις και συνεργασία με τον Johnys Part. Σε ποιους τομείς σε βοηθάει για ανέβεις αθλητικά;
«Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον Johnys Part αλλά και την Perfect Nutrution. Με βοηθάει στην φυσική κατάσταση αλλά και στην διατροφή μου.Tην κοπέλα μου, την οικογένεια μου, την PlaySafe και τον doctor Κωνσταντίνο Δαβιτίδη για την καλύτερη μασέλα. Επίσης τις ομάδες μου Gracie Barra Greece και EFL Academy αλλά και τον Ηλία Παυλάκη που με βοηθάει στην προετοιμασία μου όπως και τους υπόλοιπους συναθλητές μου.Τον σύλλογο Θησέα Παγκρατίου στα Κάτω Πατήσια που με βοήθησε στην τέχνη του Παγκρατίου.

Έπίσης για την αποκατάσταση τραυματισμών έχω την Κατερίνα Λιανού και τον Αντώνη Γιασαρη από την Κίνηση και Θεραπεία. Τέλος το Hot Hot Burger του Βασίλη Χαριτάκης, το Σάββας Κεμπάπ, το Fitshop αλλά και την Stamp Art”.

Διεθνείς Διακρίσεις:

4η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα WMMAA διοργάνωση Fedor Emelianenko
1η θέση Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα grapling ADCC -91 κιλά
2η θέση Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα IBJJF No- gi 2014 μωβ ζώνες.Ultra heavyweight
1η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Παγκρατίου στην Ιταλία 2016 στη κατηγορία -93

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Όταν η καυτή πορνοστάρ Kleio Valentien ζήτησε ραντεβού από την Ronda Rousey (ΦΩΤΟ)

Πανηγύρισε... μπουκετιάζοντας τον αντίπαλο προπονητή! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΟΚ: Παλαιστής πεθαίνει μέσα στο ring και γύρω του συνεχίζουν τον αγώνα Κατς! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ